Un kilogram de studii, va rog!

Citesc astazi in Cotidianul un articol referitor la recrutarea online.
Toate bune si frumoase pana in momentul in care dau peste un “studiu” efectuat de Synergize & Catalyst.

Studiul a fost realizat in rindul persoanelor cu virste cuprinse intre 19 si 28 de ani, studenti sau absolventi de universitati, in perioada 6-16 octombrie a anului trecut.

Cine sunt cei de la Synergize & Catalyst? Nu stiu, dar cert este ca sunt de un “profesionalism” inmarmuritor. Iata o dovada:

Care va sa zica, “profesionistii” de la Synergize & Catalyst ne dau de inteles ca pe locul trei in topul preferintelor se afla ecareer.ro, un site care, atunci cand este acoperit de glorie, atinge chiar si 250 de vizitatori pe zi! Astronomic, nu-i asa?

Asta pentru a nu mai spune ca, in octombrie 2006, perioada in care Synergize & Catalyst a dat proba capacitatilor de catalizator al recrutarii online, site-ul mai sus mentionat a atins chiar 3.500 de vizitatori. Intr-o intreaga luna!

Ei, baieti, studii, studii, dar chiar asa, ca la taraba?

[Actualizare:] Bogdan Gavrila si Marius Romascanu vorbesc si ei despre “performanta” Catalyst.

Recomandări

22 comentarii

 1. Ion Alexandru

  Maria, in cazul acesta hotul a fost prins!
  Pe mine detaliile m-au coplesit si cu siguranta e ceva la mijloc.

  Nu e vorba doar de myjob.ro mai este si jobavantaj.ro de exemplu care este prezentat dar eronat si probabil ca sunt si alte “facaturi”.

 2. Marian Duma

  Am aflat si eu cu surprindere despre aceste “greseli” cand compania noastra a primit oferta de participare pentru “Angajatori de TOP”.
  Momentan investigam problema intern – din cate am inteles, nici Synergize si nici Catalyst nu au dat un comunicat de presa prin care sa recunoasca ca studiul este total gresit.

  Personal mi se pare o atitudine total neprofesionista iar discutia de mai sus imi ridica efectiv tensiunea.

  Ii multumim domnului Sorin Tudor pentru sesizare (fara dumnealui, adevarul nu s-ar fi aflat).

Adaugă comentariu