Vai, pacatele mele!

Astazi am primit un link menit sa-mi bulverseze viata.
Nu am ce face, nu ma pot abtine, citez:

Suntem un grup restrans de crestini ortodocsi care dorim sa sprijinim intemeierea familiilor crestine. (…)Acesta nu este un site matrimonial obisnuit. Scopul anunturilor este unul singur: casatoria. Intre crestini. Criteriile de cautare sunt altele. Consideram ca diplomele sau pasiunile marunte de zi cu zi sunt mai putin importante.

Concluzie: poate ca sunt unii care nu stiu exact ce inseamna matrimonial, dar stiu exact cum se construieste un site de nisa! Atat de “de nisa” incat nici nu stiu daca e bine sa doresc “grupului restrans” sa se mai raspandeasca. In definitiv, faca-se voia Domnului!

Si daca tot am apucat sa ma uit si in Trafic.ro: v-ati intrebat vreodata de ce principalele site-uri din categoriile Femei (ok, denumire usor amuzanta, recunosc chiar eu!) si Matrimoniale au referrerii ascunsi? Nu stiti? Intrebati-l pe Zoso. Cred ca, in acest caz, ar putea avea dreptate.

Recomandări

Un comentariu

  1. Greierash

    “Doamne ajuta!” pentru cei 120 de crestini inregistrati. In rest… sa ramana ei acolo, impreuna, solidari in discrimarea extraordinara pe care o aplica.

    Remarcabil! Cautand pe Internet versete despre toleranta si deschidere despre care imi aminteam ca ar mai fi prin Cartea Cartilor, am gasit un site extrem de interesant, care imi spune ca pot sa am Biblia pe telefonul mobil (pentru curiosi, search pe Google: “Biblia pe telefonul mobil”, ca nu vreau sa dau linku’). Intrebare: cu tehnica asta moderna, nu fac acesti domni o minune sa pot sa il sun pe preot si sa ma spovedesc la telefon (sau sa ii dau bip si sa ma sune el)? Sau…sa ascult slujba online in avanpremiera, sambata de la 11, cand ma trezesc, ca duminica am treaba?

    In asemenea laic, prefer sa raman profan!

Adaugă comentariu