Internship 2.0, ediția 2019: start la înscrieri!

  • Pe scurt: dacă ești interesat(ă) de un internship online pe teme de comunicare, trimite-mi CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție.

Internship 2.0 este un proiect gratuit de “învățare online” demarat în anul 2009. Altfel spus, cursanții din acest an vor participa la ediția aniversară. O ediție care va fi specială prin conținut, prin oportunități și, firește, prin ceea ce ne vom strădui să realizăm împreună.

Iar aceastea fiind spuse (pentru cele nespuse s-a inventat documentarea online)… dacă ești interesat(ă) de participarea la Internship 2.0, trimite-mi CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție.

Unde va avea loc Internshipul?

Internshipul online se va desfășura, dupa cum îi sugereaza și numele, exclusiv online. 🙂

Cine poate participa?

Internshipul se adresează tuturor acelora care sunt interesați de domeniul comunicării (indiferent dacă aceștia sunt sau nu studenți). Și, cum este vorba despre un internship online, poate participa oricine, indiferent de zona în care locuiește. Cu o singură condiție: să poată sa își rezerve zilnic (!) măcar câteva ore pe care să le dedice integral Internshipului.

Chiar este gratuit?

Da, Internship 2.0 este gratuit. Mai clar: nu există nicio taxă de participare, nu există interese ascunse și, îți garantez, de ceea ce vei face în cadrul internshipuului vei beneficia doar tu și nimeni altcineva. Singurul obiectiv al Internshipului este acela de a învăța, a ne limpezi și a ne clarifica noțiuni și modalități de lucru.
Atenție: tocmai pentru că este gratuit, Internshipul costă – costă timpul tău și, în aceeași măsură, timpul meu. Motive suficiente pentrtu a porni la drum respectându-ne unul pe altul. Iar dacă acest respect nu va fi probat practic… acceptarea la Internship 2.0 nu garantează nimănui ca va rămâne până la final în cadrul echipei.

Durata

Internshipul se va desfășura pe durata a trei săptămâni, între 04 noiembrie 2019 – 23 noiembrie 2019. Și o precizare: numărul de locuri este limitat.

Structura

Internshipul are trei module principale:

– un modul de scriere și gândire creativă (în care vom încerca să vedem ce e cu “poveștile” și cu limitările lor);

– un modul de comunicare și strategie online (in care vom încerca să vedem cât de adevărat e că “nu-i online-ul ca offline-ul”);

– un modul “corporate” (vom funcționa în regim de agenție și vom încerca să lansăm un proiect necomercial, de utilitate publică).

Beneficii

know-how primit, în exclusivitate, de la unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu;

– o suită de evenimente sub care îți vei putea trece semnătura;

– realizarea a cel puțin un proiect online tocmai bun de pus în CV;

– un networking care ar putea să te ajute în viață (și o serie de prietenii care ar putea să dureze)

– în cazul în care folosesc, scrisori de recomandare și certificate de practică.

Cum se va face selectia participantilor

Îmi doresc sa lucrez cu persoane pasionate de domeniul comunicării. Așa că selecția participanților se va face după CV-uri și după scrisorile de intenție. “CV-uri?! În 2019?! Și cum adică scrisoare de intenție?!”. Da, știu: viața nu-i un tort cu frișcă și nici n-are cont de Insta…

Acestea fiind spuse, scrieți-mi ,până pe data de 02 noiembrie (ora 23:59). Persoanele selectate vor fi anuntate pe data de 03 noiemmbrie, urmând ca din dimineața de 04 noiembrie să ne apucăm de treabă.

Partenerul Internship 2.0 este Întâlnirile JTI.

Recomandări

Adaugă comentariu