Scurte, din online

1. Dan Voiculescu declanseaza operatiunea Cool Mogul:

Vă propun o afacere (deh, prima vocaţie nu se uită): vând două spaţii de publicitate pe blogul meu contra 300 de euro, timp de trei luni. (…)Adresa oficială pentru oferte este: coolmogul@yahoo.com. P.S. Având în vedere criza de pe piaţa media, orice publicaţie, radio, televiziune sau site din trusturile lui Dinu si S.O.V. beneficiază de un discount de 20%.

Un text absolut savuros; indraznesc sa spun cel mai bun text pe care l-am citit, in ultima vreme, pe blogul unui politician. Felicitari (echipei) Dan Voiculescu! Voi reveni pe aceasta tema.

2. Si, pomenind de SOV, Dragos Stanca, Managing Director F5 Realitatea-Catavencu, are blog pagina web:

Azi fac (fuck!) 35. Si mi-am facut cadou un blog. Sau un fel de blog. Mai degraba, am inventat un alt eu, pe net si am decis sa ma renasc un pic, in varianta web, la jumatatea vietii.

(Sursa foto: dstanca.ro; Nota: pentru cei care nu il cunosc – Dragos Stanca este cel din dreapta imaginii.)

3. Si, de final, pentru aceia care cred ca doar la noi lucrurile stau prost: iata cat de nemultumiti sunt si “ei” de online advertising.

Recomandări

2 comentarii

  1. […] pe care i-a facut-o Buzdugan lui Dan Voculescu si am ras. Astazi s-a confirmat banuiala mea. Via  Sorin Tudor aflu ca a mogulul nu are doar umor ci este si cool si are si initiative  online! S-a adaptat web […]

  2. […] sa revenim la Dan Voiculescu. Ei bine, politicianul care in urma cu un mandat prezidential poza langa Traian Basescu cu aerul […]

Adaugă comentariu