Online si politica

1. De ceva timp tot imi propun sa scriu despre iRead, un proiect al lui Alex Brie. Pana una, alta, mi-a luat-o Dan inainte.

Cum pe Dan e greu (si uneori neindicat) sa il contrazici, ma rezum la a spune ca iRead este util tuturor celor interesati sa stie, dintr-o privire, “ce se mai spune pe bloguri”.

Si, cum vorbim despre online si politica, puteti citi bloguri politice alese aici.

2. Sfantul Sinod a aprobat ca preotii sa poata candida ca independenti pentru posturile de consilieri locali. Fapt care ma face sa cred ca, pana sa avem de a face cu “grupul preotesc din Parlament”, blogosfera ortodoxa se va imbogati (Alex, esti pregatit pentru o noua categorie in iRead? ­čśë ).

3. Daca ieri era “certat” ca lasa comentariile lasate pe blogurile altora, astazi Valentin Oeru s-a decis sa scrie prima sa insemnare pe blogul Boom.ro, pentru a se lauda ca are masina cu lipici la femei (ok, vorbim despre online si politica, reformulez) ca poate face targetari demografice pentru campania electorala:

“Incepand cu ziua de luni 10 martie, Adserverul Softure va putea face targetari demografice pentru advertiseri in functie de varsta, sex si alti parametri . Iata noua oferta de primavara cu care deschidem sezonul de publicitate Internet”.

Recomand─âri

Un comentariu

 1. mda, e si asta o mica chestie de manipulare!
  la ce mi-ar trebui un IRead din asta cand eu pot sa ma abonez prin reader la bloguri mult mai “alese” decat acestea…
  si mi se pare mie sau a dat o conotatie anume cuvantului “alese”
  nu de alta, dar multe dintre blogurile de mai sus sunt niste caricaturi de bloguri politice care au singurul merit ca posesorii lor isi scriu aberatiile cu o perseverenta zilnica facand un fel de revista a presei sau blogosferei, sau unii pur si simplu sunt in pozitii inalte si singurul lor merit este ca o data la 1 an scrie si ei un post ok, cu adevarat de calitate, concretizat mai mult in a da din casa un secret pe care nu l-am fi stiut din alte surse.
  Asta nu e blogosfera politica, e o imitatie jenanta a unor blogurilor politice din Vest…
  ­čÖé

Adaug─â comentariu