Basescu, PD-L, jurnalism

1. Astazi in Evenimentul Zilei, un articol referitor la declaratiile facute de Traian Basescu la bilantul Parchetului. Priviti cat de interesant afirmatia transanta din titlu devine, in cateva randuri, o simpla presupunere.

Traian Băsescu, atac la Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu

Chiar dacă nu a rostit nume, şeful statului s-a referit, cel mai probabil, la Dinu Patriciu, fruntaş liberal care patronează trustul media Adevărul, şi la Dan Voiculescu, părintele Partidului Conservator şi fondator al trustului de presă Intact.

2. PD-L Dolj si-a facut canal pe YouTube, iar Antonie Solomon ne ureaza campanie primavara frumoasa.

3. Elena Basescu face posibila o premiera online: un film de pe Trilulilu [actualizare 1: montat de Viorel Copolovici care a folosit imagini difuzate de ProTV] ajunge pe TV (Realitatea) si apoi pe YouTube. [actualizare 2: Evenimentul Zilei preia o varianta urcata pe Youtube. Tot e bine, macar se vede cine a montat imaginile. Costine, ProTV e singurul care nu apare in toata “leapsa” asta!] Cool, nu-i asa? 😉

Recomandări

9 comentarii

 1. […] Da, este vorba despre preluarea de Realitatea Tv a clipului. Am sa-l citez si eu sursa pe  Sorin Tudor, daca tot se […]

 2. Semantic

  Domnu’Tudor,
  deci cum spuneam, efectu Trilulilu, hehehe

 3. Cristi

  @3
  hai, nu fi rau. 🙂 e o fata frumoasa, putem sa ii iertam chestiile astea (inca), tinand cont de menajeria in care traim. 😉

 4. ai fost citat ca sursa auzi

 5. Sorin Tudor

  @ Cristi,

  sunt inca emotionat… lasa-ma sa-mi revin… vreau sa dedic aceasta citare orasului meu natal… 🙂

 6. anca

  pe trilulilu o ajuns la peste 21.000accesari! sorine,fi sincer si recunoaste ca ti-am trimis clipul acum 6zile. pacat ca nu l-ai postat, ai dat doar linkul.acum e peste tot,astia de la “intact” vad ca si-l revendica! daca vrei adevarul postarea a facut-o si a postat-o copolovici!el este autorul!

 7. Sorin Tudor

  @ Anca,

  Recunosc! Si am si actualizat insemnarea! 😉

 8. anca

  merci,esti un om cu caracter,nu te-am acuzat pe tine,am vazut ca multi au postat-o fara sa aiba decenta sa spuna sursa.asta e adevarul ,stiu bine ce vorbesc deoarece eu am primit-o direct de la copolovici.

 9. Dom’ profesor, Nea Sorin, formularea corecta cred ca ar fi
  “Realitatea ia clipul din YouTube si il remonteaza cu hahaieli de sitcom si explicatii absolut necesare, din DEX, il difuzeaza, dupa care il rearunca in YouTube, ca pe propriul produs.” Cit despre apriga matale dorinta de zizanie, fii pe pace, ProTV apare, bine merci, in coltul din stinga sus.

Adaugă comentariu