Feminis.ro, BRAT si Trafic.ro

Intr-o insemnare de astazi, Marius Pahomi semnaleaza ca

“scripturile Studiul de Audienta si Trafic Internet (BRAT) / Trafic.ro sunt puse pe alt site decat Feminis.ro (in cazul de fata eAstrolog.ro) si contabilizeaza traficul acestui site ca fiind al Feminis.ro”.

Din punct de vedere al Trafic.ro, lucrurile au fost lamurite (clar, zic eu) de catre Radu Sitaru:

In urma solicitarii primite de la dl. Val Dragu in data de 05.03.2008 si in conformitate cu politica trafic.ro s-a permis acesta modalitate de contorizare pentru o perioada de maxim 45 de zile. Motivul a fost integrarea celor doua site-uri. Daca in 45 de zile nu se va face acesta integrare,tot in conformitate cu politica trafic.ro, acest mod de contorizare nu va mai fi permis.

In ceea ce priveste BRAT, Marius are un punct de vedere care pare just:

Deci toata lumea (publisheri, agentii de media, regii de media) agreeaza ceva, Val Voicu face tot cum vrea el. Daca cineva il trage de urechi devine “nepoliticos” …

Pana una alta, in timp ce Val Voicu incearca sa demonstreze ca un site de astrologie e tot un fel de site pentru femei, Anne isi vede de treaba, iar Ele.ro ramane lider detasat in clasamentul Trafic.ro.

Si, in incheiere, un pont: se pare ca femeile sunt pasionate de jocurile online. Asa ca, pana la urma, si un site de jocuri poate fi tot un fel de site pentru femei… 😉

Recomandări

21 comentarii

  1. Thinking,
    folosim si Excelu si ne e bine cu el.
    Propunerea mea era la nivel de scenariu hazliu. Nu l’as face maine nici sa ma rogi si nici pe structura miscarii lui Val.
    Toate bune sa se’adune!

Adaugă comentariu