Live Twittering

Pentru ca din cand in cand trebuie sa ne mai si descretim fruntile, astazi m-am jucat putin pe twitter. Si, cum jocul meu pare sa-i inveselit si pe altii, iata despre ce a fost vorba:

sorintudor: Peste 10 min (la ora 14:30) voi face cunoscuta o premiera in .ro. In EXCLUSIVITATE pe twitter. Pana atunci, stati tunati!

sorintudor: Premiera absoluta: primul live twittering din .ro va fi transmis in exlusivitate followersilor mei, in doar 5 minute.

sorintudor: Live twittering-ul va fi transmis de pe laptopul pe care singur mi l-am pus la dispozitie (motiv pt care imi multumesc inca o data).

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:30. Incep primul live twittering din .ro. Nu-mi va fi usor, dar stiu ca imi sunteti alaturi. Va multumesc!

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:31. Este o si frumoasa pt browsing: soarele straluceste, cafeaua e calda, fumul tigarii se zareste in N-NE.

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:33. Am ajuns la twitter.com. Este o locatie frumoasa, primitoare. Incep explorarea.

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:38. Daca veti ajunge vreodata in locatia mentionata vizitati http://sp2.ro/d37508 Merita

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:42. E foarte frumos aici, dar mi-e dor de plaiurile natale… de Home! Stiu sigur: vor mai veni si alte aventuri!

sorintudor: (Live twittering) Ora 14:45. Inchei astfel primul live twittering. Si noi, romanii, putem! Multumesc, Romania! Multam, tuitar!

[Actualizare:] Pentru aceia care nu si-au dat seama seama care a fost gluma: in timp ce “live blogging” exista, “live twittering” este o tautologie – pe twitter totul este “live”! In plus, suita de mesaje pe care tocmai ati citit-o s-a dorit o ironie la adresa acelora care transforma “live bloggingul” intr-o expresie fara noima (ex: live blogging de la emisiuni tv…).

Recomandări

4 comentarii

 1. Mie unul mi-a placut. Chiar mi-a descretit fruntea ieri. Mai ales ca nu ai abuzat, altii twitteresc dublu decat tine fara sa ma faca sa rad.

  Merci 🙂

 2. Sorin Tudor

  @ Zvoner,

  Multam mult! 🙂

 3. ai facut poze? ca daca nu faci poze n-are nici un farmec

 4. Sorin Tudor

  @ Piticu,

  Poza de mai sus e facuta acolo! Jur, nu e un colaj. Oare mi-o vor fura aia din presa scrisa?

Adaugă comentariu