Ce interactiv, dom’le, ce interactiv

Exista posibilitatea ca un director general sa se jeneze de actualul loc de munca, dar sa se laude cu fostul loc de munca? Un raspuns afirmativ ar putea explica de ce pe blogul actualului director general al Media Pro Interactiv exista rubrica “Am lucrat”, dar nu exista rubrica “Lucrez”. Pentru ca Orlando Nicoara “lucreaza“. Iar cand oboseste, ataca netBridge, de parca ar fi ramas cu un tic nervos.


Chiar sa nu mai existe si alte subiecte de discutie? Mangalia, de exemplu. Stiti cati locuitori are Mangalia? Dar, mai ales, stiti cati dintre acesti locuitori sunt implicati in publicitatea online?
Sa fie efectul nisipului? Sa fie efectul valurilor?

Recomandări

6 comentarii

 1. /me ia popcornul si se aseaza in fotoliu

 2. Am vazut ca Orlando a avut o saptamana mai grea… probabil e tensiunea care se acumuleaza inaintea sarbatorilor 🙂

  Apropo, si eu sunt dobrogean – sper sa nu fie vreo problema 🙂

 3. anonim

  Probabil la Orlando a “lucrat” prea mult in ultima vreme si acum a obosit. Problema e ca atunci cand esti obosit exagerezi in unele lucruri si mai faci si greseli. Mai grav e ca multi in astepta sa se greseasca…cred ca atunci se vor schimba multe.

 4. Mangalia are in jur de 60.000 de locuitori. Da … si eu sunt din Mangalia. E adevarat ca mai ajung pe acolo doar o data la 3-4 luni. Mai des vara, cand nu trec doua week-end-uri fara sa ma gasesti in Mangalia 🙂

 5. Si eu sunt din Mangalia…

  Si acolo nici macar internet nu am…

  Si in realitate Mangalia are cca 43.000 locuitori

 6. Mafalda

  Multi emigranti din orase de lumea a-3-a vin in metropola B, creand un dezechilibru pe piata muncii. De ce n-ati ramas mangaliotilor acolo sa sudati nave pe santierul naval ? Sau la herghelie …la cai. va inghesuiti in Bucale intre tate si zoaie pt. o rata la casa.
  Extrapoland, prevad un conflict apocaliptic intre “the natives” & “the rabbits”
  Va arde si Bucurestiul ca New York-ul si o sa ajunga in 100 de ani Micul New York.
  Go Natives !

Adaugă comentariu