Facebook in Romania: cifrele reale si secrete

In aceasta dimineata am intrat in posesia documentului care prezinta statistica reala a utilizatorilor facebook din Romania. Un document care, din motive lesne de inteles, are un caracter secret.

Insa, cum adevarul iese mereu la iveala, iata care sunt, potrivit oficialilor facebook in .ro, cifrele reale si secrete:

 • 7  utilizatori de facebook din 10 folosesc internetul; 57,7% dintre acestia il folosesc cu buna stiinta; 12,3% il folosesc pentru browsing, iar 30% nu stiu din ce motive o fac.
 • 9 utilizatori de facebook din 10 au folosit facebook cel putin o data; dintre acestia, marea majoritate – 72,4% – spun ca pot preciza oricand acea data.
 • 82,7% dintre utilizatorii romani de facebook considera ca foarte adevarata afirmatia “imi place sa dau like”, iar 51% dintre acestia afirma ca au dat cel putin un like la imi place.
 • 8,2 utilizatori romani de facebook din 10 au vizitat cel putin o data pagina unui produs; 5,1 utilizatori declara ca si-au dat imediat seama si si-au cerut scuze, iar 3,1 spun ca nu si-ar lasa niciodata partenerul/partenera la produs.
 • 78,8% dintre utilizatorii de facebook din tara noastra considera ca facebook Romania ar trebui condus de Traian Basescu, iar 94,8% dintre utilizatorii romani de facebook considera ca Boc ar trebui sa-si schimbe numele in Unlike.

Recomandări

8 comentarii

 1. Aceste statistici tinute in secret de catre facebook nu fac altceva decat sa demonstreze lipsa de ocupatie a romanilor…care in loc sa se documenteze intelectual pe alte pagini nu fac decat sa se inchida intr-o lume virtuala.
  Nu pot sa spun decat “unlike Facebook”

 2. Hai ca se mai putea…

  Sondaj realizat in randul utilizatorilor de facebook din Romania:
  – 97% folosesc facebook
  – 3% credeau ca e tot hi5, dar si-a schimbat designul

  🙂

  1. Sorin Tudor

   @Florinel,

   Vad ca ai primit si tu statisticile. Da, uiatesem de astea! :))

 3. cristiana

  Si eu folosesc facebook si chiar am ce face de-a lungul zilei.

 4. Cristina

  sunt un bun manager, muncesc enorm de mult, dar folosesc cu placere facebook, loc unde am regasit o multime de cunostinte; so, “imi place” facebook

 5. Cristi

  comentariile 4 si 5 sint tot niste poante, in spiritul statisticii, sau sint pe bune?

  1. Sorin Tudor

   sunt pe bune! (nu-i asa ca-s mai amuzante decat textul? 🙂 )

 6. Cristi

  dar oare cristiana de la 4 e identica cu Cristina de la 5? ei, hai ca m-am molipsit si eu! 🙂

Adaugă comentariu