Echipa Internship 2.0(19)

Și uite așa – pas cu pas, după cum ar spune poetul – au trecut, ce să vezi, 10 ani!

Sincer: n-aș fi crezut că Inbternship 2.0, un proiect pe care l-am demarat în 2009, va ajunge în cel de al zecelea an al existenței sale. Și nu e vorba aici despre tranformările pe care domeniul comunicării le-a cunoscut în acest răstimp (știți ce zic, de la early adopters pe twitter, la early adopters pe tik-tok este drum lung…). Ci de modul în care ne raportăm astăzi la comunicare, la modul la care percepem ceea ce știm și ceea ce nu știm și la modul în care acceptăm sau verificăm informații. Dar, desigur, aceasta este cu totul altă poveste.

Iar acestea fiind spuse, am onoarea să vă prezint Echipa Internship 2.0(19):

Oana Dumbravă, Marian Gorocilă, Alexandra Horilla, Andra Iacob, Andrada Melitte, Alina Opriș, Simona Poenaru, Mihaela Predescu, Elena Scutaru, Elena Sorina, Elena Săvulescu și (cu voia dvs, ultimul pe listă) Sorin Tudor.

Așa cum se întâmplă mereu, m-am atașat mult de acești oameni. Și îi respect pe fiecare în parte pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce vor să devină. Și, dacă tot a venit vorba de respect:

mulțumesc Simona Stănescu, Oltea Zambori, Cristian China Birta, Elena Cîrîc, Antonio Momoc, Andrei Cismaru, Cătălin Teniţă, Alexandru Negrea și tuturor acelora mulți care ne-au ajutat pe parcursul Internshipului.

Ne vedem, extrem de probabil, și la anul! 🙂

Internship 2.0 a fost organizat în parteneriat cu Întâlnirile JTI.

Recomandări

Adaugă comentariu