Internship 2.0, editia 2010: multumiri si precizari

In doar trei zile, 49 de persoane si-au anuntat intentia de a participa la Internship 2.0, editia 2010. Un grad de interes care, fireste, ma bucura.

Multumiri

Multumesc tuturor acelora care m-au ajutat sa promovez anuntul privind acesta editie (vedeti o “lista” mai jos).

Si, in acelasi timp, multumesc tuturor acelora care, desi ma cunosc suficient de bine din online sau offline, au inteles ca tratez Internship 2.0 la modul cel mai serios. Si, prin urmare, mi-au trimis CV-ul lor. Chiar daca stiau ca “ii stiu”, stiau ca “stiu ce fac online sau offline” si stiau ca “am de unde sa ii iau”.

Precizari

1. oricat de bine m-as putea cunoaste cu unii sau altii, selectia pentru Internship 2.0 va tine cont, in primul rand, de CV-ul trimis;

2. toate informatiile pe care le consider necesare cu privire la editia 2010 a Internship 2.0 sunt cuprinse in acest anunt (sunt, practic, aceleasi informatii pe care le-au primit si participantii de acum un an). Prin urmare, aceia care simt nevoia unor precizari suplimentare vor fi dezamagiti: nu vor primi alte precizari. Nu de la mine;

3. Ca si anul trecut, inscrierile la internship se fac pana in preziua inceperii celui de al treilea stagiu. Prin urmare, aceia care au optat pentru stagiul II vor intra “in competitie” cu toti aceia care se vor inscrie pana in data de 18 septembrie, iar aceia care au optat pentru stagiul III, cu toti aceia care se vor inscrie pana in data de 9 octombrie;

4. Vor fi anuntate doar persoanele selectate;

5. Anul trecut anunturile de “felicitare” s-au facut pe la miezul noptii. 😉

Si din nou multumiri

Multumesc pentru ajutorul dat la promovarea acestei editii lui manafu, yozness, Bogdana, rovideoblog, sorintudor, SimonaStanescu, ruxa, Kidha, nykoss, catalinabanica, adrianciubotaru, valime, cosma_silviu, minxieee, bleau, boladenieve78, sabinacornovac, stmurgeanu, mpsoxygen, magdahalus, bogdanaron, ileanaghita, dannecsa, fulgerica, doulfe, Danses, dumitritahirtie, metalsilvae, nicoletaristeiu, adelavacaru, alinacst, aurasmihai, laurentiubuica, Tina_Florea, MadalinaUceanu, gusteru, andreagrindeanu, AndreiPintica, AgentiaDeVise, FloriGreger, ihearlights, ofertejoburi, the_Anne_Marie, CorinaGeorgescu, MihailP, LauraBanica, mnazdravan, AndreiBoar, cunely, andreea_burlacu, globb3r, oanabarbu10, BogdanRosca, AradInfo, aliceteodorescu, dragamiruna si, fireste, lui Marius Pahomi.

Recomandări

4 comentarii

 1. Am transpirat tot când am văzut în feedreader acest articol. Credeam că dacă am lăsat weekendul să treacă în speranţa că scap de răceală şi trimit azi CV-ul o să fie totul bine. Mi-ar fi părut rău să nu încerc măcar să particip anul acesta. Dar nu mai continui discuţia, deschid clientul de email şi-ţi scriu 🙂 sper să fie bine!

 2. acu mi-am dat seama ca am uitat sa spun in mail pentru ce stagiu as dori sa particip. Da am retrimis mail, sper ca e ok.

 3. Sorin Tudor

  @A.Faith

  Sa speram ca va fi de bine.

  @ihearlights,

  E ok. 🙂

Adaugă comentariu