Internship 2.0, editia 2010. Te intereseaza?

Daca esti interesat de un internship online pe teme de PR 2.0, scrie-mi un mesaj, cu datele tale de indentificare, la sorin[la]project365 [punct] ro.

Fireste, poti lasa un mesaj si ca un comentariu la aceasta insemnare sau folosind pagina Contact, dar as prefera un CV trimis la adresa de mai sus.

Editia din acest an a Internship 2.0 se va concentra, indeosebi, pe ceea ce numim PR cultural.

In rest, ca si anul trecut:

Unde? Internshipul online pe teme de PR 2.0 se va desfasura, dupa cum ii sugereaza si numele, exclusiv online.

Cine poate participa? Internshipul se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati de domeniul comunicarii (indiferent daca acestia sunt sau nu studenti). Si, cum este vorba despre un interneship online, poate participa oricine, indiferent de zona in care locuieste. Cu o singura conditie: sa poata sa isi rezerve, zilnic, macar cateva ore pe care sa le dedice internshipului.

Durata. Internshipul online pe teme de PR 2.0 este structurat pe stagii cu durata de trei saptamani fiecare:

– primul stagiu de internship: 30 august – 19 septembrie;
– cel de al doilea stagiu de internship: 20 septembrie – 10 octombrie;
– cel de al treilea stagiu de internship: 11 octombrie – 31 octombrie.

Si o precizare: fiecare stagiu are un numar de locuri limitat.

Structura. Fiecare stagiu de internship are la baza trei module principale:

– un modul editorial (vom functiona impreuna dupa regulile unei redactii online specializate);

– un modul comunicational (in care vom vedea “ce si cum e cu Web 2.0”);

– un modul corporate (participantii la internship vor fi printre putinii beneficiari ai unui CV care sa cuprinda o campanie practica de “PR 2.0”).

Beneficii. Sigur, as putea spune ca beneficiile vor consta in primul rand in ceea ce veti invata. Si cum, iata, tocmai am spus asta, voi continua doar cu o parte din celelalte beneficii:

– certificate de practica in PR pentru toti participantii la internship;
–  in cazul in care mi se solicita, scrisori de recomandare(semnate de mine, dar asta s-a dedus deja);
– un portofoliu online de articole si comunicate de presa (semnate de fiecare dintre voi) care vor dovedi potentialului angajator aptitudinile voastre.

Cum nu imi place sa fac promisiuni fara acoperire, momentan ma opresc aici.

Selectia participantilor. Imi doresc sa lucrez cu persoane cu adevarat pasionate de domeniul comunicarii. Si, fireste, de online. Acestea sunt principalele criterii de selectie; prin urmare, totul depinde de voi. In rest, scrieti-mi care este perioada stagiului pentru care optati.

Persoanele selectate pentru primul stagiu de internship vor fi anuntate pe data de 29 august.

Merita sa participi? Aveti aici participantii la stagiile de anul trecut: Echipa 1, Echipa 2, Echipa 3. Ii puteti intreba pe ei. Sau, chiar mai bine: gasiti-va propriul raspuns.

Imi doresc sa intalnesc oameni pasionati de domeniul relatiilor publice. Impreuna vom porni la drum, incercand sa vedem cum se impaca relatiile publice cu tehnologiile Web 2.0. Si tot impreuna vom incerca sa tragem concluzii din cateva exemple practice. Si, mai ales, vom incerca sa invatam.

Ah, si sa nu uit: “PR 2.0” este o simpla expresie. Pentru ca, asa cum tot spun de cativa ani buni, “Nu exista PR 2.0. Asa cum nu exista PR 1.0. Exista doar doar comunicare nula si comunicare profesionista”.

Asadar: te intereseaza un internship pe teme de PR 2.0?

Recomandări

32 comentarii

  1. […] si celor din afara Bucurestiului ar fi atras mai multi aplicanti. Le recomand insa sa urmareasca Internship 2.0, programul lui Sorin […]

  2. […] lucru bun despre care nu am apucat sa spun la timpul potrivit este Internship-ul 2.0 pe teme de PR Cultural organizat de Sorin Tudor, dar incerc sa-mi iau acum revansa si sa-i multumesc acestui om […]

Adaugă comentariu