Salveaza 2% din banii tai din mainile clientelei de partid!

“Nu stim cati sunt cei care ar dona multi bani, dar sunteti multi cei care, donand cate putin, puteti face mult pentru copiii nostri.

Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia “Inima Copiilor” 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit! Completaza si depune pana pe 16 mai 2011 formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).”

Sau, altfel spus: sunt ultimele zile in care poti folosi 2% din “darile” catre guvernul Boc pentru a face ceva util, in loc sa lasi acesti bani pe mainile clientelei de partid. Ce inseamna “ceva util”?

La spitalul Maria Sklodowska Curie (fost Budimex) exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor. Exista si specialisti care doresc sa vina si sa lucreze in noul departament. Ceea ce poate parea incredibil este ca unii dintre ei se intorc din strainatate ca sa le fie de folos copiilor nostri.

Salveaza 2% din impozitul pe care il platesti si foloseste acesti bani pentru un spital care are grija de copii. Dupa cum s-a vazut, guvernul nu e in stare sa o faca. O poti insa face tu. In locul lui!

Recomandări

2 comentarii

  1. Mulţumesc!

    Mai aveţi cîteva zile în care puteţi hotărî unde se duc banii, după care aveţi de aşteptat 1 an. Nu lăsaţi pentru la anu ce puteţi redirecţiona azi!

  2. […] iar la new york usasa faci bani, sa iti cresti copilul si sa nu te mai intorci? de ce sa ii critici sorine cand ai putea sa demarezi un bussines online pe care sa il cordnezi de pe o insula exotica? de ce […]

Adaugă comentariu