Imi doresc sa am…

“Ce iti doresti si nu ai in imediata apropiere?” – acesta este noul joc din blogosfera, joc pornit de Oana Dobre si ajuns la mine de la Bogdan Gavrila.

Ce-mi doresc? Ei bine, imi doresc o fantana a timpului.

Sa pot lua, asa, vreo doua pahare atunci cand simt ca timpul nu imi ajunge pentru tot ceea ce am de facut in urmatoarele ore, o halba mare pentru ceea ce ar mai trebui sa fac pana la sfarsitul zilei si o carafa pentru lucrurile pe care le-am tot amanat in ultima saptamana.

Da, o fantana. Sa pot lua, din cand in cand, timp in causul palmelor pentru amintirile dragi si, pe furis, cate un degetar pentru visare. Da, mi-as dori sa am.

Acestea fiind spuse, ii invit si eu pe Orlando, Mircea, Ionut si Marius Pahomi (acest blog iti sta tot timpul la dispozitie, Marius) sa raspunda la aceeasi intrebare. ­čÖé

Recomand─âri

Un comentariu

  1. […] Sorin ma intreaba ce-mi doresc si nu am in imediata apropiere … nu-mi doresc multe lucruri si am depasit stadiul dorintelor materiale avute in urma cu 10 ani cand lucram pe 80 de dolari/luna. in afara de sanatate, si nu neaparat pt mine cat pt cei dragi din jurul meu, pt parinti si pt singura bunica ramasa in viata care┬ávineri, la 82┬áde ani si┬ála +30 grade era la sapa, la camp, nu cred ca-mi doresc altceva. imi doresc sa pot spune pas la 40-45 de ani si sa ma retrag ┬ábucurandu-ma de ceea ce am realizat pana atunci. […]

Adaug─â comentariu