Filmul compromitator cu Mircea Geoana. O istorie

In data de 7 aprilie 2009, spuneam pe acest blog:

Din surse diferite, a ajuns catre mine un zvon privind relatia Geoana – Basescu. Un zvon pe care, macar de amorul artei, vi-l voi spune curand. Traim in teleromania…

In data de 27 mai 2009, reveneam asupra subiectului “Filme compromitatoare cu Mircea Geoana“:

“Oameni de obicei extrem de bine informati” sustin ca ar exista o serie de filme compromitatoare la adresa lui Mircea Geoana. Filmate cu un echipament care nu este la indemana oricui. Si la care presedintele Traian Basescu ar avea acces. Motiv pentru care alegerile prezidentiale ar fi o simpla mascarada.

Astazi, dupa mai bine de opt luni, presa intreaga vuieste referindu-se la declaratiile facute de Horia Roman Patapievici, pe 6 decembrie 2009, in presa spaniola:

“Stiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană făcându-i-se sex oral şi a refuzat să o folosească împotriva lui.”

O istorie. Made in Romania.

Recomandări

2 comentarii

  1. Aceste mizerii le numesc circ politic pentru a distrage atentia cetateanului fata de adevaratele probleme. Nu are decat Geoana sa faca sex cu Basescu dar daca nivelul de trai al populatiei creste atunci macar au o scuza.

  2. de’ale lu mitica, sa aiba otv-ul subiecte

Adaugă comentariu