Filme compromitatoare cu Mircea Geoana?

In urma cu aproape trei saptamani spuneam ca

din surse diferite, a ajuns catre mine un zvon privind relatia Geoana – Basescu. Un zvon pe care, macar de amorul artei, vi-l voi spune curand.

Ei bine, “oameni de obicei extrem de bine informati” sustin ca ar exista o serie de filme compromitatoare la adresa lui Mircea Geoana. Filmate cu un echipament care nu este la indemana oricui. Si la care presedintele Traian Basescu ar avea acces. Motiv pentru care alegerile prezidentiale ar fi o simpla mascarada.

Ieri, Norica Nicolai declara ca are informatii ca a fost declansata actiunea “dosare intime”:

Vom mai afla despre unii ca sunt homosexuali, ca altii au avut si au amante, vom vedea lucruri intime din viata lui Crin Antonescu si a domnului Geoana sau o oricui s-o mai gasi sa-i faca umbra domnului Basescu.

Se spune ca fara foc nu iese fum… Iar in tara perdelelor de fum totul pare posibil.

Recomandări

2 comentarii

  1. e o campanie murdara. ma astept sa apara filme despre oricine. exceptie face basescu. el se compromite singur la Golden Blitz. nu mai au cu ce sa il santajeze.

  2. […] data de 27 mai 2009, reveneam asupra subiectului “Filme compromitatoare cu Mircea Geoana“: “Oameni de obicei extrem de bine informati” sustin ca ar exista o serie de filme […]

Adaugă comentariu