Conferintele KFC: Timisoara, 19 decembrie 2009

Maine voi fi la Timisoara, la prima editie a Conferintelor KFC. O editie ai carei parteneri sunt Cirip.ro si pr365.ro si in cadrul careia, impreuna cu toti cei interesati vom discuta despre “Blogging si Microblogging”.

Conferintele KFC doresc sa reprezinte un prilej de discutie pentru toti aceia care, pasionati fiind de un anumit domeniu, doresc sa-si impartaseasca ideile, idealurile, si sperantele de viitor. Si, mai ales, Conferintele KFC doresc sa fie un prilej de ne cunoaste cu totii mai bine. Si de a ne bucura impreuna.

Ma bucur sa ajung in Timisoara (ultima oara am fost in urma cu exact un an) si sa-mi revad prietenii. Si, fireste, ma bucur ca voi avea avea ocazia sa cunosc oameni noi.

Din pacate, nu voi ajunge in timp util pentru a putea sa particip la o actiune a bloggerilor timisoreni la care mi-as fi dorit tare mult sa particip: Spiritul Craciunului.

O actiune care, cred eu, ar merita sa fie preluata si de bloggerii din alte orase.

Recomandări

4 comentarii

  1. Cristi

    Iti tin pumnii. Sper ca ti-ai luat un sac cu merinde, trei carti frumoase si un “incalzitor” pe tren. 😉

  2. […] de la Conferintele KFC), multumim tm99blog si pr365.ro, multumim Carmen Holotescu, Ovidiu Sirb, Sorin Tudor, Dan-Lucian Stefancu si multumim tuturor celor care ati semnalat Conferintele KFC si, fireste, […]

  3. Sorin Tudor

    @ Cristi,

    Ai avut “gura aurita”. Nu cred ca Romania poate fi mai profunda decat atat… Am parte de o experienta… absolut memorabila! :))

  4. […] Cristina, Eleny, Stefan Marazan, Raka, Richie, Nicoleta, multumim tm99blog, pr365.ro, Ovidiu Sirb, Sorin Tudor, Dan-Lucian […]

Adaugă comentariu