Dosarul lui Basescu si independenta presei

Victor Ciutacu scrie (o insemnare excelenta, cred eu) despre Cozmin Gusa si Realitatea TV:

Gusa este candidatul preferat al Realitatii TV. Nu-i nici un secret, dat fiind ca, mult inaintea declansarii campaniei electorale, Cozmin, lider al unui partid care exista de-adevarat doar in imaginatia lui tare bogata, se lafaia aproape seara de seara, nestingherit de nimeni si de nimic, in studiourile incapatoare ale postului de televiziune.

Iar Doru Buscu scrie, in Cotidianul, despre Sorin Oprescu:

În mitologia PSD, Sorin Oprescu s-a născut direct din capul lui Ion Iliescu, jupiterul matusalemic şi ateu, care distribuie încă fulgerele interne ale partidului. Dacă reuşita lui în sondaje se confirmă la vot, peste trei duminici şi două tururi, Capitala va fi intrat pe inventarul unui cuplu de falsificatori. Iar în pauza de gândire publică urmează un moment de publicitate: falsul în acte dând mâna cu falsul în istorie.

La randul sau, Doctorul face, in Evenimentul Zilei, o afirmatie extrem de interesanta referitoare la dosarul lui Basescu:

Cred că în turul doi ar fi foarte important să faci rost de dosarul lui Băsescu de la Constanţa.“ Un tip, aşa, supermaliţios, îmi spune: eu aş putea face rost de dosarul lui, dar te costă, atenţie, 130.000 de dolari. Am băgat mâna în servietă şi am spus: care dosar, ăsta? El: ăsta e, hă, hă, hă. Ştia şi Băsescu. Nu l-am folosit niciodată.

Recomandări

4 comentarii

 1. anca

  mda,se pare ca fiecare catindat,cu serviciile lui(secrete!!!!!!)
  va dati seama in ce tara traim?

 2. Cristi

  @ 3 – vorbe. D’aia stau politicienii pe la TV.

 3. Sorin Tudor

  @ Cristi,

  Stii ce e mai rau? Ca am intalnit politicieni care-si cred zvonurile doar ei intre ei si li se pare ca sunt strategi…

 4. Cristi

  @ Sorin

  A, da. Din pacate e si mai rau ca in mare cam la asta se reduc /s-au redus majoritatea strategiile politice, de orice culoare. Si asa au devenit “strategii” sau, in cel mai bun caz, tactici.

Adaugă comentariu