U c fc? Pooop!!!

Este student si, indubitabil, genial. Atat de genial incat, chiar daca esenta gandirii lui se rezuma la u c fc? pooop!!!, el nu are nevoie de sfaturi de la nimeni. Si, fireste, nici nu poate da sfaturi nimanui. Pentru ca nu e cool, daaa?!.

Sigur, cuvinte uzuale ale limbii romane sunt doar mistere neelucidate, engleza stapanita la perfectie se rezuma la denumiri de produse si intelesuri rezumate prin ridicarea degetului de la mana dreapta si, pentru ca orice lucru cu adevarat important in viata merita un buzz, intreg universul care merita a fi cunoscut se afla in lista sa de ym.

Dar, in definitiv, doar sistemul e de vina pentru asta, daaa?! Si, mega-definitiv, stie el mai bine cum sa se descurce in viata. Pentru ca, wtf, din copy-paste nu a murit nimeni!

Conteaza ca insemnarea aceasta este (si) despre el, reprezentantul vremurilor noi? Evident, nu. Conteaza ca filmul de mai sus i se adreseza, dar ca, pentru a-l intelege, are nevoie de acest link? La fel de evident, nu.

Wtf, viata e misto! Poop!

Recomandări

6 comentarii

 1. Cristi

  Sorin, in textul tau s-a strecurat o mica greseala: este incorect “care merita a fi cunoscut”. Cum naiba, scrii pe tema asta si nu stii ca e corect “care merita a fii cunoscut”? 🙂 Vorba lui Pruteanu, sat-i scape asa ceva? 🙂

 2. Pe scurt, articolul tau se poate rezuma la “Ce a facut internetul din om” sau “Am net, deci exist!”

  Esti cool frate, poop!

 3. Cristi

  Daniela, esti optimista, omul era acolo, astepta doar sa fie descoperit.

 4. c sa fak, bn…
  u cmz?
  eu p net. da 1 buzz p mess sa vb ceva

  =))

 5. […] in loc de incheiere, un filmulet despre care am mai vorbit. Si, dupa cate se pare, voi continua sa mai […]

Adaugă comentariu