Trafic.ro: dezvoltari exceptionale

Geoana il bate pe Nastase. Iliescu il bate pe Geoana. Basescu il bate pe Tariceanu, iar Elena Udrea ii bate pe toti.

Sunt doar cateva exemple de date care pot fi obtinute cu ajutorul noilor dezvoltari Trafic.ro: Trafic Fight si Statisticile cuvintelor cheie globale.

Trafic Fight arata care sunt cuvintele cheie mai performante prin prisma accesarilor site-urile monitorizate de catre Trafic.ro. Iata, de exemplu, rezultatele obtinute in “luptele” Natase – Geoana, Iliescu – Geoana, Tariceanu – Basescu si Basescu – Udrea:

Statisticile cuvintelor cheie globale arata cate cautari s-au facut de-a lungul timpului pentu un anume cuvant cheie si care sunt frazele cele mai cautate care contin cuvantul respectiv. Iata, de exemplu, rezultatele pe un an pentru “Traian Basescu”, “Calin Popescu Tariceanu”, “Mircea Geoana” si “Adrian Nastase”:

Felicitari echipei Trafic.ro!

Pe aceeasi tema, Luke.

Recomandări

4 comentarii

 1. googlefight.com in varianta romaneasca :). Oricum, idee buna pentru ca e mult mai axata pe partea .ro (ma refer aici la trafic fight desigur)

 2. […] Update: pentru lucruri mai serioase pe tema asta: Sorin Tudor […]

 3. Sorin S

  Mi se pare mult mai util Trafic Fight decat googlefight. Primul urmareste tendintele vizitatorilor, cand anume si cat de mult cauta ei pe internet dupa un cuvant cheie, pe cand al doilea pur si simplu numara cate site-uri acel cuvant.

 4. @Simple,

  googlefight.com returneaza numarul de raspunsuri posibile pentru o cautare facuta pe google.

  trafic fight returneaza numarul de cautari – in mai multe motoare de cautare! – care si-au atins tinta. (prin intermediul carora s-a ajuns in site-uri monitorizate de trafic.ro, bineinteles).

  E o diferenta importanta de care trebuie sa tinem cont.

Adaugă comentariu