Theodor Stolojan este inca in PLD

Asa cum era de asteptat, Theodor Stolojan a fost nominalizat pentru funcţia de premier din partea PD-L. O nominalizare care are partile sale amuzante.

“Care dintre cei trei are în spate cel mai puternic şi mai mobilizat partid?”, a întrebat iarăşi Boc. “Stolojan!”, au răspuns tare cei din sală.

De ce e amuzant? Pentru ca TheodorStolojan.ro, site-ul de campanie al proaspatului nominalizat, arata ca, potrivit lui Boc, PLD este cel mai “cel mai puternic şi mai mobilizat partid”. Acum, sigur, PD-istii “Gandesc Altfel“, dar poate, intr-un tarziu, ii anunta cineva ca PLD nu mai exista. Cel putin “in acte”.

“Care dintre cei trei va face echipă cu preşedintele Traian Băsescu, în interesul cetăţenilor României?”, a fost ultima înterbare a lui Boc, iar democrat-liberalii au strigat: “Stolojan!”.

Oare exista si vreunul care ar face “echipă cu preşedintele Traian Băsescu” impotriva interesului cetatenilor Romaniei?!

Recomandări

3 comentarii

  1. oxygen

    Stolojan pare mai “votabil” decat Boc, dar oare va fi la fel de usor de controlat?

  2. Hm, judecând după cum evoluează lucrurile în partidul lor, este posibil să nu fie o greşeală… că din PD minus L se face PL minus D.

  3. Putintelu.viorica

    d-ul stolojan cu toata stima sind cu pd-l toata fam si vin cu o recomandare si pentru oamenii de rind care sufera de pe urma mafiei azi sa votat leg din noua a caselor nationalizate ii cam deputatiilor sa facut o dreptae cu chiriasii sau noii propitarii de exemplu sintem de 30 ani in loc le-am cumparat de buna credinta acum propietate noastra nu este garantata am investit toti bani in gaze apa canal imbunatatiri cu termopane parchet si mult altele cum sa dam propietarilor vechi noi unde sa mergem la nebuni sai sa ne spinzuram va rog ca d-ul presedinte sa promulge legea si vechi propietari sa fie despagubiti de stat ca sa se fere mai putin in tara aceasta si sa fie bani sper ca pd-l sa vina la putere si sa tina cu omul de rind mult suces

Adaugă comentariu