Susține și tu inovația românească, susține EFdeN!

EFdeN Signature este o casa inteligentă, 100% electrică și prietenoasă cu mediul înconjurător. Și 100% românească.

O echipă de studenți de studenți români își propune să demonstreze lumii că România este capabilă să inoveze pentru viitor. Ei sunt EFdeN, un ONG infiintat in 2012, iar casa solară pe care au proiectat-o, EFdeN Signature, a fost inaugurată pe 25 iulie la București.

Acum EFdeN se pregateste de cea mai importanta competitie internatioanală de case solare – Solar Decathlon. Desfășurată în Dubai în luna noiembrie, competiția va reuni 16 echipe din 12 țări. Cu ajutorul primit de la 100 de companii si oameni de bine au reusit sa stranga mare parte din finantarea necesara. Vor muta o casa solara din Bucuresti in Dubai, unde o echipa de peste 30 de studenti o vor ridica in timp record pentru a-i demonstra utilitatea si capabilitatile sustenabile.

“Suntem pe picior de plecare în acest moment și încă avem nevoie de resurse pentru a duce proiectul nostru la capăt în această mare competiție din Dubai, unde sperăm chiar să câștigăm un premiu. Căutăm activ resurse pentru a completa bugetul deplasării echipei, a implementa cu succes proiectul și a ne întoarce acasă, unde vrem să reconstruim aceeași casă, ca un model real pentru cei care vor să pe viitor să trăiască într-un mediu sustenabil.

Am asigurat 78% din sumă prin implicarea a 100 de companii care au făcut acest proiect posibil. Mai avem nevoie de 300.000 euro pentru a îl duce până la capăt: a transporta echipa și casa în Dubai și a participa în competiția și apoi a ne întoarce în România.”

Susține și tu inovația românească!

Peste 100 de companii sustin deja prezenta EFdeN in Dubai, insa orice alta contributie este binevenita pentru finalizarea proiectului in cadrul competitiei si apoi reconstructia casei in tara.

Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect. Companiile interesate pot găsi detalii aici.

De asemenea, daca ai un blog si vrei sa fii alaturi de EFdeN, poti sa te alaturi unui numar mare de bloggeri care deja au donat spatiu pe blogurile lor. Doneaza si tu un post si un banner pe blogul tau si impreuna putem sa ajutam EFdeN. Vrem sa oferim o campanie la cheie unui brand care poate sa sustina EFdeN cu 10.000 euro. Detaliile sunt aici.

Nu în ultimul rând: orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor.

Recomandări

Adaugă comentariu