STS supravegheaza blogosfera

Serviciul de Telecomunicatii Speciale acceseaza sute de bloguri. O activitate sistematica a Serviciului care conduce la o singura concluzie: STS supravegheaza blogosfera!

Pornind de la constatarile din insemnarea precedenta si folosindu-am de statistica Localizare ISP oferita de catre Trafic.ro am inceput sa verific daca STS acceseaza si alte bloguri. Concluzia?

Intr-o majoritate covarsitoare, blogurile sunt accesate de catre STS. Este o activitate care, prin amploare, nu poate fi justificata printr-o simpla monitorizare a blogurilor. Este o activitate care conduce la o singura concluzie: Serviciul de Telecomunicatii Speciale supravegheaza blogosfera.

Iata, in tabelul care urmeaza, doar cateva dintre primele 150 de bloguri din clasamentul Trafic.ro accesate de catre STS in perioada 23 – 25 aprilie 2008 (cifrele de pe prima coloana reprezinta pozitia in clasament in data de 29 aprilie, iar singurul lor scop este acela de a oferi o imagine asupra numarului de bloguri accesat de catre STS).

Citeste si:

STS ne iubeste!;

STS: intrebari pentru supraveghetorii blogosferei.

[TABLE=6]

Recomandări

23 comentarii

  1. mihai

    VAI si ce daca monitorizeaza poate beau si o cafea cu ei.PAI le spun eu la ce ma uit ca nu fac nimic ilegal care e problema.

  2. Am descoperit de curand si la mine un vizitator de la sts.. Vorba cuiva de mai sus, macar intra cineva si la mine :))

  3. varanul

    sts are ca atributii asigurarea confidentialitatii serviciilor de date si voce intre institutiile statului,armata,primarii,prefecturi,ministere!nu are ca atributii culegere de informatii.faceti confuzie cu alt serviciu!

Adaugă comentariu