Nati Meir are blog. Pentru tot mapamondul!

O noua stea a umorului involuntar si-a facut aparitia in blogosfera: Nati Meir! Am ras cu hohote, am ras cum nu am mai facut-o de multa vreme. De fapt, rad si acum. Iata doar un exemplu:

Doresc pe aceasta cale, sa ma adresez Dumneavoastra, tuturor celor care va aflati sau v-ati aflat intr-o situatie de a fi batuti, maltratati, sau oricare alta situatie de acest fel, sa ma contactati si sa-mi trimiteti poze doveditoare cazului Dvs., pe blog-ul meu, la adresa mea personala natimeir1@gmail.com.
Mentinand contactul permanent cu mine, ma voi implica mult mai mult in cazurile Dvs. si cu acest prilej va pot asigura ca aceste scrisori si poze vor fi publicate pe blog-ul meu, facand posibila vizualizarea lor atat in tara cat si in intreaga lume.
Acest blog are un numar foarte mare de vizualizari atat de oameni simpli cat si de oameni politici si de aceea, materialele trimise de Dvs. se vor face auzite pe tot mapamondul.

In speranta veti da curs solicitarii mele, astept sa-mi trimiteti cat mai curand posibil materialele pe care le aveti.

Doamnelor si domnilor, blogul lui Nati Meir. Distractie placuta!

[Actualizare:] Domnu’ Nati, acum ca si Hotnews.ro a preluat subiectul facand posibila vizualizarea blogului Dvs. “atat in tara cat si in intreaga lume”, vi se pare patriotic si cuser sa dati o bere?

Recomandări

Un comentariu

Adaugă comentariu