Spada: un nou proiect semnat Andrei Rosca

Astazi, Andrei Rosca a lansat Spada, agentie specializata in campanii de promovare pe bloguri si retele sociale. Un proiect de pe urma caruia, cred eu, toata lumea va avea numai de castigat.

In primul rand pentru ca, asa cum spune si Manafu,

Andrei Rosca este unul dintre cei mai seriosi oameni pe care i-am intalnit in blogosfera. De fapt, cred ca e cel mai serios si poate incapatanat blogger. Este totodata creativ, foarte intelept si “citit”.

In cel de al doilea rand, pentru ca un proiect adus in aceasta piata sub obladuirea morala a lui Andrei, va aduce unora liniste interioara, iar altora un nou imbold. Sau, altfel spus, va arata, o data in plus, un lucru pe care suntem tentati, uneori, sa-l uitam: concurenta e buna.

Si, nu in ultimul rand, pentru ca Spada se supune exigentelor lui Andrei si pleaca la drum cu un bagaj solid:

“Avem o experienta de 5 ani in vanzarea si executia de campanii de promovare pe bloguri, pornim cu o echipa de 7 oameni, peste 70 de bloguri pe care vom desfasura campanii si cu cativa clienti mari pe care ii vom anunta in curand.”

Repet: in opinia mea, Spada este un proiect de pe urma caruia toata lumea va avea numai de castigat. Iar evolutia pietei cred ca imi va da dreptate.

PS: felicitari inca o data, Andrei!

Recomandări

4 comentarii

  1. Iti multumesc mult, Sorin. Si eu cred ca toata lumea va avea de castigat din asta.

  2. Silviu Craescu

    Felicitari!

  3. Eu sunt convins de asta 🙂

  4. faza cu 300 de vizitatori pe zi e eliminatorie:(, pentru multi si pentru mine!

Adaugă comentariu