Nivea si politica

Ma intreb: cum ar fi aratat politica fara cei trei barbosi din stanga imaginii?

Cum, nu stiti cine sunt? Nu e nicio paguba! Grav ar fi daca nu ati sti cine este Arhi, cel de al patrulea personaj, cel care, dupa primirea pachetului Nivea Extreme Comfort, avea sa lase posteritatii inca un etalon de intelepciune:

Prima impresie? Balsamul ăla miroase prea mişto şi sunt foarte curios cum o să dea pe pielea-mi fină. Plus că are un ţâşti foarte interesant în vârf, care nu permite să curgă decât dacă apeşi pe sticlă, lucru foarte important pentru mine, care sunt neîndemânatic şi dezordonat.

Ce legatura este intre pachetul in cauza, Arhi si aceasta insemnare? Ei bine, este vorba despre o campanie de promovare pentru Nivea Extreme Comfort, campanie pe care Draftcb o deruleaza inclusiv prin intermediul blogurilor.

Cum pachetul a ajuns si la mine, ar trebui sa va spun acum primele impresii. Insa Arhi mi-a luat-o si de acesta data inainte, aratand lumii intregi ca detine know-how-ul pentru Nivea Extreme Comfort.

Prin urmare, nu pot decat sa ma intreb inca o data: cum ar fi aratat politica fara cei trei barbosi din stanga imaginii? Si apoi sa ma duc sa ma barbieresc.

Later edit: M-am barbierit. Rezultatul? Asta seara ma duc la concert la Kylie Minogue. Pentru ca ma simt un “barbat modern care evolueaza intr-un mediu profesional antrenant si care are o viata sociala dinamica”. 🙂

Recomandări

3 comentarii

  1. eu parca mai simt o urma de iritatie…:)))

  2. Sorin Tudor

    @ Arhi,

    Crede-ma, toate-s trecatoare! 🙂

  3. Cristi

    Ei, s-a prins Kylie ca folosesti Nivea Extreme Comfort? 🙂

Adaugă comentariu