Presedintele meu: un joc de strategie

Presedintele meu este “un joc de strategie cu iz politic”, conceput de Radu Popovici si Dan Virtopeanu (Voxline Communication) si sustinut de catre grupul Realitatea-Catavencu.

Jocul este adresat adultilor interesati de viata politica si rezidentilor romani. Jucatorul alege din interfata jocului pe unul din candidatii disponibili pentru a-l sustine prin simularea unor actiuni electorale. Pentru a evita incercarile de fraudare prin recrutarea de jucatori „falsi” validarea oricarui jucator nou se face prin trimiterea parolei de acces pe telefonul mobil, deci oricine are un telefon mobil valabil in principalele retele de telefonie mobila din Romania poate juca.

Fiecare jucator porneste de la rangul de baza „simpatizant” si poate ajunge la rangul cel mai inalt, acela de „director” in echipa de campanie electoral virtuala. Activitatea o desfasoara in cadrul unui singur judet si pentru fiecare actiune pe care o deruleaza primeste puncte, care se cumuleaza la punctajul candidatului sau. Candidatul cu cele mai multe puncte intr-un judet este declarat castigatorul judetului, iar candidatul care a castigat alegerile virtuale in cele mai multe judete este declarat castigatorul jocului.

Sa va jucati bine!

Recomandări

Un comentariu

  1. Robert

    E misto ca are deja competitie: http://www.politiq.ro
    Mi se pare doar mie sau au evoluat putin tacticile in online-ul politic romanesc?

Adaugă comentariu