DPD România: 4,8 milioane colete livrate în 2014

DPD România are ca ţintă pentru 2020 poziţia de lider pe piaţa de curierat în zona Balcanilor.

DPD România, parte a grupului DPD, a livrat anul trecut 4,8 milioane de colete, cu 27% mai mult decât în 2013. Creşterea volumelor s-a datorat în principal comerţului online şi a fost în linie cu creşterea cifrei de afaceri şi a profitului.

Anul 2014 a reprezentat pentru DPD România confirmarea trendului de creştere din anii anteriori, afacerile companiei situându-se anul trecut la o valoare de 75,5 milioane lei, cu 14% mai mult decât în 2013. De asemenea, DPD a înregistrat în 2014 profit de 3,7 milioane lei, în creştere cu 27% faţă de 2013.

DPD a avut anul trecut rezultate foarte bune atât pe segmentul B2B, cât şi B2C, cel din urmă reprezentând o pondere de 50% din business-ul companiei.

Pentru 2015 DPD estimează afaceri de peste 100 milioane lei, în creştere cu peste 30% faţă de 2014. Obiectivele ambiţioase sunt susţinute de planul investiţional în valoare de 15 milioane de euro, demarat în 2014, care setează ca ţintă pentru 2020 poziţia de lider pe piaţa de curierat în zona Balcanilor.

Compania anunţă un nou nume pentru DPD în Europa: DPDgroup care va avea o nouă strategie de poziţionare şi comunicare cu partenerii şi clienţii săi. DPDgroup abordează o identitate vizuală dinamică şi simplă în acelaşi timp, prin care transmite atributele brandului: siguranţă, apropiere de client, profesionalism şi încredere. DPDgroup se identifică, de astăzi, sub noul slogan: DPD – your delivery experts.

DPD-Romania

Lucian-Aldescu“2014 a reprezentat un an cheie pentru dezvoltarea DPD la nivelul regiunii balcanice şi un start bun pentru următorii 5 ani, în care DPD România urmează să joace un rol important în această regiune. Creşterile înregistrate anul trecut la nivel de venituri, volume şi profit se datorează în primul rând sprijinului şi suportului grupului DPD. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, ele reprezintă investiţiile susţinute din ultimii ani dar şi munca întregii echipe DPD România, de la echipa de management până la curierii din teren. Toate acestea s-au concretizat în ceea ce reprezintă DPD astăzi: o companie puternică, o echipă unită şi rezultate foarte bune. Anul 2014 mă face să fiu încrezător în atingerea obiectivelor şi viziunii GeoPost în regiune.Vom continua să inovăm şi să creăm servicii cât mai convenabile şi flexibile pentru clienţi, devenind astfel parteneri de încredere ai acestora.” (Lucian Aldescu, CEO DPD România)

Recomandări

Adaugă comentariu