Olimpiada 2.0: urmeaza editia a doua

In data de 17 august, pe pr365.ro incepea Olimpiada 2.0, prima olimpiada desfasurata exclusiv online. Ieri, în cadrul unei festivitati gazduite de restaurantul KFC Magheru, Olimpiada 2.0 si-a desemnat castigatorii.

Cred ca aceasta prima editie a Olimpiadei 2.0 a fost o reusita. De ce cred asta? Explic pe pr365.ro unde, intre altele, mai spun si urmatoarele:

Iar pentru această reușită, pe lângă meritatele felicitări adresate participanților la probele de Blogging și Microblogging, se cuvine să felicităm și KFC România.

Pentru că a înțeles să creadă în noua generație de comunicatori și în Web 2.0 fără a pune și impune condiții. Și pentru că semnalul dat astăzi de către KFC România va putea fi preluat mâine și de către alte companii.

Prima editie a Olimpiadei 2.0 s-a incheiat. Urmeaza editia a doua.

Felicitari castigatorilor si participantilor de la probele de Blogging si Microblogging si multumiri tuturor acelora care au participat ieri la eveniment:

Ligia Adam, Catalina Banica, Alexandra Bombita, Denisa-Simona Botu, Andreea Burlacu, Dragos Cazacu, Adrian Ciubotaru, Catalin Dragoi, Ileana Ghita, Ana-Maria Iana, Silviu Istrate, Gabi Macovei, Lucian Marin, Auras Mihai, Magda MihailaStefania Muca, Malina PaunAnca Nelersa, Maria Nistor, Iulian Pavel, Stefan Poieana, Tiberiu Ioan Popescu, Sorin Rusi, Simona Stanescu, Daniela Stefan, Teatrul Masca, Razvan Valceanu, Cristian Voiculescu.

Foto: Sorin Rusi

Recomandări

5 comentarii

  1. La cea de a 2-a editie voi participa si eu cu siguranta!

  2. aproximativ cand incepe editia a doua?

  3. sper sa imi revin din situatia asta si voi putea sa particip.

  4. Felicitari pt acest evenment reusit; sa vedem care-i treaba cu cenaclul literar …

  5. Sfatul meu, prietenesc:) – participati la urmatoarele editii Olimpiada 2.0! Merita! Veti avea aceeasi senzatie, ca si mine: http://insidepr.info/parere-provocare-premiere-olimpiada-2-0.html.

Adaugă comentariu