Politice

Becali: PD-L si PNG s-au inteles.

Gigi Becali sustine ca s-a inteles noaptea trecută cu Adriean Videanu: PD-L şi PNG vor avea majoritatea in Consiliul General al Capitalei. PD-L il va propune viceprimar pe Razvan Murgeanu, iar PNG pe Robert Ionescu.

Orban: Nu demisionez

Ludovic Orban a declarat, în replica la cererea lui Calin Popescu Tăriceanu de a-şi prezenta demisia ca urmare a rezultatelor slabe în alegerile locale, că nu cunoaşte această instituţie şi nu se consideră responsabil. Orban a ţinut să menţioneze că toţi adversarii săi politici, dar şi “marea majoritate a analiştilor politici” au apreciat campania sa ca pe una “extrem de profesionistă” şi programul “ca cel mai bun pentru Bucureşti”.

Basescu: Adriean Videanu principalul vinovat

Băsescu i-a băgat duminică seara în şedinţă pe liderii PD-L. Tinta predilectă a reproşurilor prezidenţiale a fost Adriean Videanu, pe care Băsescu îl consideră principalul vinovat pentru pierderea Capitalei de către PD-L, din cauza prestaţiei sale lamentabile ca primar. Traian Băsescu şi-a exprimat supărarea legată de faptul că electoratul nu a marşat la apelurile sale pro-Blaga la Bucureşti şi pro-Oprea la Iaşi. De vină ar fi strategia de imagine şi de comunicare a PD-L, calificată drept „dezastruoasă”.

Iliescu: Il bag in ma-sa!

Ion Iliescu a avut, susţin surse din PSD, o exprimare mai „contondentă“ faţă de preşedintele Traian Băsescu. El neagă însă că s-ar fi referit la şeful statului folosind formula: “Îl bag în mă-sa”.

Recomandări

Un comentariu

  1. anca

    uau,ce politica de doi bani! adeca razbunatorul luminii(pardon,razboinicul:)),a ajuns sa aiba un cuvint de spus inCMB! v-ati ajuns fratilor:))))acum se intilneste junghiul cu tusea! hahaha! felicitari,dragi bucuresteni!!!!!!!!!!

Adaugă comentariu