Invitație la “poevie”

Pentru că astăzi este Ziua Internațională a Poeziei… și pentru că, tot astăzi, este Ziua Internațională de Combatere a Insomniei: hai să ne vedem la un pahar cu vin!

Și dacă vinul o fi “bun, îndestulător și de gând dezlegător”, poate îți voi spune și o poezie. Sau două. Iar dacă vei dori să te răzbuni, poți face și tu același lucru. Doar este lucru știut: românul s-a născut poet. Ba, poate, chiar și dacul liber!

Iar dacă nu vom nimeri paharul cu recitări, putem, pur și simplu, să discutăm despre poezie, despre viață… Că, zău așa, “fără poezie, viața e pustiu”!

Așadar, hai să ne vedem la ora 20:00, să bem și să vorbim vorbe până stoarcem poezia din vin și combatem insomnia până ne apucă somnul. (Sau, cine știe, până prindem răsăritul și aruncăm cu văz-duhuri după pescărușii care, poate, ne vor aminti de-o Vamă sau de alta.)

Bine, bine și unde facem noi toată nebuneala asta? Dă-mi un mesaj în privat și vei afla.

Nu în ultimul rând: am creat și un eveniment pe Facebook. De ce am creat un eveniment public de vreme ce voi “divulga” locul faptei doar în privat? Simplu: pentru că pot. 🙂

Recomandări

Adaugă comentariu