Parlamentul indragostitilor

Dragoste de convenienta. Comitetul executiv al PSD a decis: Miron Mitrea se va ocupa de campania PSD la nivel naţional, iar Adrian Nastase si Dan Mircea Popescu vor conduce comisia pentru oferta electorala. Mircea Geoana spune ca acestea au fost propunerile sale. Fireste! 😉

Dragoste soptita. Si tot Mircea Geoana spune ca “i-a soptit o pasarica”: Traian Basescu va demisiona inainte de alegerile parlamentare (vai, ce analiza pertinenta!).

Dragoste protectoare. Traian Băsescu va fi singurul lider naţional neinformat din Consiliul European: printr-o hotărâre de guvern s-a stabilit că deciziile referitoare la UE se iau, aproape în totalitate, de executiv. (Evenimentul Zilei)

Dragoste cu nabadai. “Undeva, intr-un laborator politic, se coace un nou partid, al unei minoritati, care, suficient de puternica fiind, dar, in ultima vreme, cam nesupusa, trebuie scindata.” (Mihai Malaimare)

Dragoste din interes. Dinu Patriciu va finanta partidele care ii sunt simpatice: “Simpatia se bazează pe ceea ce pot face pentru a servi interesul naţional, iar interesul naţional este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetăţenilor şi corporaţiilor.” (Mediafax)

Si, in incheiere, un fragment dintr-o insemnare care chiar merita citita:

Sfantul Valentin ne cere doar o zi din an, este, ca si politica, un angajament limitat. Nu e Valentine s Life, ci doar Valentine s Day. Mandatul de o zi al sfantului cu inimioare era cel mai usor de acceptat si de catre politicieni. Nici ei nu se gândesc la strategii sau angajamente pe termen lung. (Vasile Dancu)

Recomandări

Adaugă comentariu