Costel Busuioc: isterie in mediul online

Domeniile costelbusuioc.ro si costelbusuioc.com au fost deja cumparate.

Primul de un om de bine local. Celalalt de o “casa de productie” din SUA.

Fapt oarecum explicabil de vreme ce Costel Busuioc – sau, daca vreti, “Pavarotti din Carpati” – a declansat o adevarata isterie (si) in mediul online: potrivit Trafic.ro, in ultima saptamana au existat 5.826 de cautari care au condus in site-urile monitorizate.

Iar numarul cautarilor va creste de vreme ce de Costel Busuioc dam peste tot: pe bloguri, pe Youtube, pe Trilulilu.

In cele din urma, asa e viata: in timp ce unii viseaza sa plece in Spania ca zidari pentru a ajunge vedete, altii se pregatesc sa scoata bani din iluzii.

Recomandări

7 comentarii

 1. Mi se pare normal sa fie isterie si online. Este un roman care ne face mandri ca suntem romani si ca Romania nu inseamna numai tigani care omoara italience, sau copii aurolaci.

 2. Ce vreţi să spuneţi cu ultimul paragraf?

 3. De ce vi se pare o isterie?e o isterie placuta,Costel e un om talentat,un om care a dat ex.la multi oameni chiar daca e zidar cu 8 clase.va deranjeaza cu ceva??invidie?dar scandalul si isteriile cu Cristian Cioaca care are mai multa scoala si se presupune ca ar fi CRIMINAL nu va deranjat???Cu un om ca Cioaca nu ne putem mandri peste hotare ,dar cu ,Costel Busuioc se mandreste o lume intreaga.Este un talent,modest,muncitor si cu bun simt[pe care multi nu-l au].Ii dorim mult succes!

 4. ANA

  i- dorim muuuuult scucces si multa bafta incontinoare bravooooooooooooooooooooooo costel

 5. alina

  un roman talentat, un roman nerecunoscut pentru talentul lui in tara lui…
  un roman care va ajunge o stea!multumim costel, tara asta nu te merita.

 6. res

  Costel n-a fost totusi apreciat in RO, ci din contra. A trebuit sa mearga in Spania pentru a fi apreciat dupa cum merita .
  Oare acest lucru nu ridica probleme sistemului de evaluare din RO ?

 7. ioana

  costel busuioc este un mare talent ,vocea sa este extraordinara .concertele sale din 2009 in tara nu au fost mediatizate .eu am fost la concertul din 20 decembrie si pot spune ca a adus atata pozitivitate in sufletul celor prezenti incat cu totii am simtit atmosfera sfanta a craciunului.concertele din targu mures ,timisoara ,iasi auavut sali pline .concertul din craiova a fost transmis si la t.v.r.3 in direct .am fost si la lansarea cartii sale de la bucuresti .astept concertul de cantonete din primavara .acest concert o sa fie in tara si in strainatate .nadajduiesc ca aici la noi o sa fie mediatizat mai bine .

Adaugă comentariu