Ne vedem la NetCamp 2011!

Pe 22 noiembrie, Evensys organizeaza cea de-a cincea editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

NetCamp, prima mare conferinta despre Internet dedicata antreprenorilor si publisherilor online a ajuns astazi, la editia a cincea, un eveniment complex ce se adreseaza atat celor care vor sa lanseze o idee online, cat si celor care creeaza proiecte web & mobile.

Editia din acest an isi propune sa atraga un nou val de antreprenori online si sa ofere creatorilor de Internet si aplicatii mobile un loc de intalnire si dezbateri.

Start-Up Now! va fi sesiunea la care trebuie sa participi daca vrei sa inveti cum sa lansezi cu succes o idee sau un proiect web. Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor.

WeWorkWeb iti ofera locul de dezbatere a celor mai noi tendinte si tehnologii, iar daca esti interesat de zona mobile, MobileDev este singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme.

In plus, pentru a oferi acces la eveniment unui numar cat mai mare doritori, organizatorii au taiat foarte mult taxele de participare si au gandit pachete pentru orice buzunar. Iar daca esti student, poti primi o invitatie daca raspunzi creativ la o intrebare.

Recomandări

Adaugă comentariu