Buna dimineata

In Saptamana Financiara, Dan Dragomir (mult succes cu noul blog, Dane!) vorbeste despre redescoperirea Romaniei de catre gigantii IT: “Se pare ca, pe ultima suta de metri inainte de aderare, companiile americane incearca sa-si consolideze pozitia in Romania, iar executivii vor sa-si formeze o imagine mai exacta asupra a ceea ce se intampla pe piata locala”.

Pe blogul sau, Marius Balaci, directorul PR al agentiei Selenis, anunta plecarea de la PubliMedia a lui Dragos Stanca, “seful ziarelor si revistelor de la Pro”.

Recomandări

4 comentarii

  1. Saptamana Financiara a descoperit acum America. Gigantii IT se pregatesc de mai bine de 2 ani sa se instaleze aici. Pana in acest moment s-au facut zeci de de studii, s-au tras zeci de sfori si nici nu ma mai gandesc ce bugete de “lobby” au fost cheltuite.

  2. Cred ca vor incerca, in primul rand, sa isi faca o imagine cat mai clara despre transformarile care vor aparea odata cu integrarea. Vorba lui Bogdan … sforile au fost trase deja. Mai raman, pentru perioada urmatoare, niste mici firicele de intins ca sa aiba liniste dupa 1 ianuarie.

  3. Sorin Tudor

    Acum sa fim cinstiti pana la capat: exista oare cineva care, la un moment dat, sa nu-si fi dorit ca Romania sa fie bagata in seama macar cat sa se traga niste sfori?

Adaugă comentariu