NATO, Udrea si guma de mestecat

Mihai Malaimare este pur si simplu savuros: in doar doua insemnari reuseste sa suprinda spiritul Summit-ului NATO mai bine decat o intreaga agentie de stiri:

– Cainii comunitari nu au treaba cu NATO, trec fara complexe printre politisti si baraje. Urmare a faptului ca hingherii au prins cainii si i-au descarcat in niste cartiere de unde, normal, au venit inapoi linistiti.
– Aurolacii au fost luati in camioane si descarcati undeva in camp pe ideea ca au nevoie cam de 4 zile de mers pe jos pana sa ajunga inapoi. Unul dintre ei reclama ca nu le-au dat macar o farama de aurolac. Neomenos.
– Bush cazat in hotelul arabului Taher. No comment!
– Niste politisti (multi) adusi din provincie ridica din umeri la intrebarea ” pe unde sa o iau?” Normal, desi puteau sa mai citeasca si ei cate ceva, Bacalbasa poate!
– La CEC invitata Elena Udrea mesteca guma. O fi avut vreun gust care trebuia uitat. (link)

Bai, desteptilor care ati ordonat sa nu cumpar eu bere cand vreau, adica acum cand ma onoreaza Bush si ceilalti prapaditi, cu mine s-ar putea sa va scoateti, ca eu sunt om intelegator, dar nevasta mea ma trimite acusica sa umblu si sa nu ma intorc fara o lada de bere, asa ca eu va previn ca ma reped in culoarul vostru de timpiti ce sunteti si daca nu gasesc berea va ia mama dracului.

Eu cred ca POLITIA ROMANA este chiar mai proasta decat este ea cu adevarat, pentru ca a interzice bauturile alcoolice in jurul traseului este sinonim cu a transmite indirect lui Bin Laden care va fi ruta lui Bush. (link)

Recomandări

2 comentarii

 1. Cristi

  mda, ce sa zic. ultima insemnare a lui Malaimare imi spune ca: (1) prefer sa il vad jucand si ca (2) ma simt inca vinovat ca pe la vo 7 ani il confundam pe Malaimare cu Malaiele.

 2. Malaimare

  Draga Cristi, inteleg ca am esuat in scris, ma intorc la scena si te invit sa vezi ACTORUL, sau CAFENEAUA, sau ce vrei la MASCA. Oricand, doar sa spui la intrare ca esti invitatul meu.
  Este adevarat ca Malaiele joaca mai mult decat mine, si este posibil chiar mai bun actor, dar nu trebuie sa suferi atat. Eu aud de 30 de ani oameni care ma numesc astfel si el sustine acelasi lucru.
  Cu prietenie,
  Malaimare

Adaugă comentariu