Loto

“Tragerea loto de duminica, la care marele premiu va fi de aproximativ zece milioane de euro, va fi supervizata de observatori din partea producatorilor de echipamente si soft cu care lucreaza Compania Natională Loteria Romana”, anunta TVR.

Si, in timp ce reprezentantii Loteriei avertizeaza “ca mirajul unui castig nemuncit si exorbitant la loto poate duce la aparitia jucatorilor patologic”, The Money Channel ne spune cum, cu banii castigati, vom putea “cumpara in intregime, una, doua sau chiar trei companii tranzactionate la BVB”.

Da, a inceput nebunia. Daca saptamana trecuta, dupa sirul de cautare “Loto 6/49″ au existat 13.182 de accesari ale site-urilor inscrise in Trafic.ro, in aceasta saptamana exista, pana in acest moment, 15.147 de accesari dupa acelasi sir de cautare.

Alte siruri de cautare: Loto – 17.498 accesari; Loto 6 din 49 – 2.360 accesari; Scheme loto – 2.032 accesari; Loto 6 49 – 1.903 accesari; Rezultate loto – 970 accesari; Scheme reduse loto – 927 accesari; Variante loto – 876 accesari; Loto prono – 836 accesari; Numere loto – 700 accesari.

Recomandări

2 comentarii

 1. Eu sunt pasionat de matematica. Am fost pasionat de matematica si in liceu si in facultate. Si stii ce am invatat?

  Am invatat ca nu merita sa iti arunci banii pe jocuri de noroc pentru ca sunt facute de oameni care stiu atata in domeniul statisticilor si probabibilitatilor incat nu ai cum sa ii “bati”.

  Practic consider ca orice joc de noroc este impozit pe speranta (TM) – eu.

 2. Micky

  Cred ca naivitatea umana are resurse nelimitate, cel putin aici, in Romania.
  A se vedea exemplul recent, nebunia lansata de OTV cu marele bilet la LOTO.
  Cat de naiv poti fi sa ai incredere in oameni gen Dan Diaconescu sau…mai nou…Ogica…
  Ma intreb: de unde izvoraste atata prostie ?

Adaugă comentariu