La prima întâlnire cu Sorin Tudor

Așa cum am spus, încep organizarea unei serii de întâlniri amicale, pe teme anunțate în prealabil. Întâlniri în cadrul cărora participanții se vor așeza în jurul unei mese (la o terasă sau în interior, în funcție de condițiile meteo), își vor comanda ce doresc și vor discuta prietenește, încercând, pe cât posibil, să nu se îndepărteze prea mult de subiect, să își tragă propriile concluzii și, eventual, să își lărgească aria de înțelegere.

Tema primei întâlniri cu Sorin Tudor este “singurătate, însingurare & rețele sociale“. Cum definim singurătatea, cum resimțim însingurarea și cum ne poziționăm vechile percepții sufletești în contextul “trăirilor digitale”? Acestea vor. în același timp, punctele de plecare și jaloanele discuției noastre.

Cum nu este vorba despre vreun seminar sau vreo conferință, ci o întâlnire amicală, nu voi oferi alte detalii. Chiar nu este nevoie. Tot ce mai adaug este că numărul de participanți este limitat: nu vom folosi microfoane, va trebui sa ne auzim între noi ca orice alt grup de oameni așezați la o masă, prin urmare nu putem ocupa un spațiu prea mare.

Așadar…

Când? Joi, 20 august.

La ce oră? La ora 19:00.

Cine poate participa? Oricine este interesat, nu contează dacă ne cunoaștem sau nu.

Cum se face “înscrierea”? Prin comentarii (fie aici, pe blog, fie pe facebook).

Cum se face “selecția” participanților? Confirmările se vor face în ordinea înscrierilor.

Unde ne întâlnim? Într-o zonă centrală care va fi comunicată, în privat, fiecărui participant.

Acestea fiind spuse, ne vedem joi? 🙂

intalnire

Recomandări

6 comentarii

  1. Antonela

    Aproape nu imi vine sa cred….Nu stiam cum , unde, sa-i spun lui Sorin Tudor > Multumesc (aproape) pentru orice citesc pe webcultura etc.etc…..Acum ca exista si sansa sa “ne cunoastem” , cu atat mai bine. De ci unde? cand?

Adaugă comentariu