La întâlnire cu Sorin Tudor

Pentru că este încă vară și încă este perioada vacanțelor și pentru că mulți sunt cei plecați din București, iar cei rămași în oraș mormăie în fața monitoarele privindu-le pozele de pe Facebook, mă gândesc  să organizez o serie de întâlniri amicale, pe teme dinainte stabilite.

Și cum cu cei mai mulți dintre amicii mei (online sau offline) am discutat mai mult despre pr, crize de imagine și social media, am de gând să schimb această stare de fapt fixând ca teme de discuții doar subiecte ce țin de spiritualitate, autocunoaștere și dezvoltare personală.

Da, exact: genul acela de teme de care te ferești pe Facebook (și pare că niciodată nu reușești să te ferești suficient de bine). Doar că, de această vom discuta lejer, la câte o terasă, fiecare comandându-și ce poftește și încercând să discutăm practic (sau cât de practic suntem dispuși), despre percepții, trăiri și experiențe de viață.

Practic, voi anunța o temă, o zi și o oră de desfășurare a fiecărei întâlniri. Și cum astfel de întâlniri au sens și farmec doar dacă sunt întrunite anumite condiții, numărul participaților va fi limitat (mai exact: locul unde urmează să ne întâlnim va fi comunicat, de fiecare dată, doar unui grup restrâns de participanții – în principiu primilor care, prin intermediul comentariilor, se arată interesați să participe la întâlnire).

Și cam asta e tot. Let the games begin! 🙂

intalniri

Recomandări

6 comentarii

 1. Cristi

  suna interesant!

  1. Sorin Tudor

   Multumesc frumos, Andrei. Te anunt si ne vedem! 🙁

  1. Sorin Tudor

   Multam sefu, ta anunt ce si cum.

Adaugă comentariu