J&B si Manly.ro m-au scos la petrecere

Din motive obiective – chiar foarte obiective! – in ultima vreme nu ies prea des in lume.

Dar, cu toate acestea, la o petrecere Manly.ro nu am putut rezista sa nu ma duc. Prin urmare, iata-ma la ceas de seara mergand pe Lipscani, spre Gin Factory, locul unde J&B si Manly reusisera sa ma ademeneasca.

Cat de mult ne afecteaza criza

Wow, cat s-a schimbat orasul! Locul magazinelor ce vindeau haine ponosite de pe Lipscani, a fost luat acum de cluburi. Adica, vreau sa spun: club, club, daramatura, club, club,club – pe dreapta si ceva indefinit, club, club, groapa imensa, club, club, daramatura, club, club – pe stanga. Sau invers. In fine, mijlocul strazii e liber; inca se circula.

In cele din urma, se vede ca-i criza. Vorba aceea: decat sa dai banii pe niste haine ieftine, mai bine iti iei o bautura scumpa. Pentru o vreme, ambele tin de cald.

Gin Factory & The Old Crew

Gin Factory arata foarte bine. E spatios si aerisit. Si, in plus, veti descoperi ca acolo canta muzica irlandeza The Old Crew. De ce canta muzica irlandeza? Pentru ca sunt irlandezi; asa stiu ei sa cante.

Ei bine, mie mi-a placut atat de tare The Old Crew incat, dupa nici doua pahare de J&B, le-am si cumparat pe loc CD-ul promotional. Moment in care s-au petrecut urmatoarele premiere:

  1. am fost primul din acea seara care a cumparat un CD promotional;
  2. cum eu nu ascult muzica pe CD a fost primul CD pe care l-am cumparat in ultimii 5 ani (sau mai mult);
  3. cum eu nu ascult muzica pe CD, cand am ajuns acasa mi-am pus o intrebare umana: pe ce sa ascult eu CD-ul? Si uite asa, am introdus pentru prima data in DVD-ul laptopului un CD de muzica. Si am descoperit ca nu functioneaza. Dupa un timp, mi-am adus aminte ca am in casa si un sistem audio. Miracol, functioneaza! Iar muzica de pe CD e la fel de irlandeza ca si aceea cantata live la Gin Factory.

J&B consumul responsabil

Acum se vor gasi unii care sa faca o legatura rapida intre premierele de mai sus si consumul – responsabil! – de J&B. Ei bine, pentru acestia voi deschide ca din intamplare comunicatul de presa Manly.ro si J&B pentru a va cita urmatorele:

„Românii sunt deja familiarizaţi cu petrecerile pe care J&B le organizează, de aceea, în fiecare an vrem să-i surprindem prin party-uri din ce în ce mai inedite şi să continuăm să le dovedim că ei sunt elementul principal al oricărei petreceri. Prin Start a party cu the Beat! încercăm să arătăm că este nevoie doar de puţină imaginaţie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde şi oricând”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Manly.ro si bloggerii

A fost o petrecere tare simpatica. O petrecere la care, intr-un tarziu, a aparut si Bobby Voicu. Dupa o zi de munca, parea intact.

Eu am socializat cu Razvan, Adi Ciubotaru, Petreanu, Chinezu, Auras, Stefan, Alex, Subiectiv, Piticu, Anca, Annne-Marie, Pandutzu, Corina si Bogdan (daca am uitat pe cineva, va rog sa-mi spuneti). Si cu J&B, fireste! 🙂

Recomandări

2 comentarii

  1. Cum sa nu mearga CD-ul audio in laptop? :))

  2. Sorin Tudor

    Are un “defect stricat”, ceva. Imi arata ca e blank… 🙂

Adaugă comentariu