Fii si tu unul dintre prietenii UNICEF

O campanie pe care vă invit să o sprijiniți și voi.

UNICEF România a lansat campania Nici un Copil Invizibil! – o campanie de strângere de fonduri destinată unor copii despre a căror existență aproape că nu știm.

Cine sunt copiii invizibili? Sunt copiii care nu pot merge la doctor și la școală, copiii care sunt abuzați, copiii care nu au acte de identitate sau copiii care au la rândul lor copii. “În prezent, in Romania sunt peste 70.000 de copii care trăiesc în grija statului.
Locul copiilor este în familie, dar 1 din 10 copii este în pericol de a fi părăsit.”

Sunt doar câteva din motivele pentru UNICEF demarează o amplă campanie de strângere de fonduri pentru prevenirea și diminuării radicale a numărului de copii din România afectați de aceaste probleme.

O campanie de strângere de fonduri în cadrul căreia se pot face și donații online: PayU a introdus posibilitatea plăților automate lunare, astfel încât  oricine poate deveni Prieten UNICEF setând o sumă de minim 10 lei pe care să o doneze lunar pentru a ajuta programele UNICEF.

În plus, persoanele care doresc să sprijine copiii invizibili pot:
• Trimite un SMS la 8848 în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone;
• Pot suna la 0900 900 230, apel în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom;
• Pot dona online pe www.unicef.ro;
• Pot face donații în contul UNICEF la orice sucursală BRD-Groupe Société Générale (mentionând cod 09).

Recomandări

Adaugă comentariu