Internship 2.0, ediția 2021: start la înscrieri!

Dacă ești interesat(ă) de marketing și comunicare, Internship 2.0 ar putea fi pentru tine.

Internship 2.0, un proiect gratuit de “învățare online” demarat încă din anul 2009, se adresează tuturor pasionaților de marketing și comunicare. Ediția din acest an – cea de a XII-a ediție! – va fi structurată pe cinci module: un modul de scriere și gândire creativă, un modul de comunicare și strategie online, un modul de managementul crizei, un modul de “gestionarea fake news” și un modul “corporate”.

Iar aceastea fiind spuse: dacă ești interesat(ă) de participarea la Internship 2.0, trimite-mi CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție, la adresa sorintudor.ro@gmail.com.

Unde va avea loc Internshipul?

Internshipul online se va desfășura, dupa cum îi sugerează și numele, exclusiv online. 🙂

Cine poate participa?

Internshipul se adresează tuturor acelora care sunt interesați de domeniul comunicării (indiferent dacă aceștia sunt sau nu studenți). Și, cum este vorba despre un internship online, poate participa oricine, indiferent de zona în care locuiește. Cu doar două condiții: 1) să îmi trimită CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție,  până pe data de 02 mai 2021, ora 23:59 și 2) să poată sa își rezerve zilnic (!) măcar câteva ore pe care să le dedice integral Internshipului.

Chiar este gratuit?

Da, Internship 2.0 este gratuit. Mai clar: nu există nicio taxă de participare, nu există interese ascunse și, îți garantez, de ceea ce vei face în cadrul internshipuului vei beneficia doar tu și nimeni altcineva. Singurul obiectiv al Internshipului este acela de a învăța, de a ne limpezi și de a ne clarifica noțiuni și modalități de lucru.
Atenție: tocmai pentru că este gratuit, Internshipul costă – costă timpul tău și, în aceeași măsură, timpul meu. Motive suficiente pentrtu a porni la drum respectându-ne unul pe altul. Iar dacă acest respect nu va fi probat practic… acceptarea la Internship 2.0 nu garantează nimănui ca va rămâne până la final în cadrul echipei.

Durata

Internshipul se va desfășura pe durata a trei săptămâni, între 03 mai 2021 – 24 mai 2021. Și o precizare: numărul de locuri este limitat.

Structura

Așa cum am menționat, internshipul are trei module principale:

– un modul de scriere și gândire creativă (în cadrul căruia vom încerca să vedem ce e cu “poveștile” și cu limitările lor);
– un modul de comunicare și strategie online (în cadrul căruia vom încerca să vedem cât de adevărat e că “nu-i online-ul ca offline-ul”);
– un modul de managementul crizei (în cadrul căruia vom încerca să vedem cum ne putem adapta și cum putem gestiona noile provocări);
– un modul de “gestionarea fake news” (în plină infodemie acest modul este mai mult decât firesc);
– un modul “corporate” (vom funcționa în regim de agenție și vom încerca să lansăm un proiect necomercial, de utilitate publică).

Beneficii

know-how primit, în exclusivitate, de la unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu;
– o suită de evenimente sub care îți vei putea trece semnătura;
– realizarea a cel puțin un proiect online tocmai bun de pus în CV;
networking care ar putea să te ajute în viață (și o serie de prietenii care ar putea să dureze);
– în cazul în care folosesc, scrisori de recomandare și certificate de practică.

Cum se va face selectia participantilor

Îmi doresc sa lucrez cu persoane pasionate de domeniul comunicării. Așa că selecția participanților se va face după CV-uri și după scrisorile de intenție. “CV-uri?! În 2021?! Și cum adică scrisoare de intenție?!”. Da, știu: viața nu-i un tort cu frișcă și nici n-are cont de Insta…

Pe scurt: scrieți-mi până pe data de 02 mai (ora 23:59). Persoanele selectate vor fi anunțate pe data de 03 mai, dimineața, urmând ca în aceeași zi să ne apucăm de treabă.
Partenerul Internship 2.0 este, ca de fiecare dată, JTI.

Recomandări

Adaugă comentariu