Ilie Nastase isi doneaza echipamentul de tenis in scopuri caritabile

Cu o saptamana inainte de Paste, Ilie Nastase a ales sa-si doneze echipamentul de tenis pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate din Capitala. Echipamentul – tricou si sort – de la un brand sportiv de renume a fost recent purtat de fostul Numarul 1 mondial la turnee speciale pentru veteranii Sportului Rege.

Alaturi de marele tenismen in aceasta initiativa caritabila este si cel mai cunoscut lipovean al lumii, Ivan Patzaichin, care liciteaza o pagaie de lemn originala de la cele patru editii ale Jocurilor Olimpice castigate. Pugilistul Leonard Doroftei scoate la bataie halatul cu care a intrat in ring la meciul cu americanul Paul Spadafora pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, iar fundasul stelist George Ogararu pune in joc o pereche de ghete de fotbal purtate in derby-urile campionatului intern.

Toate obiectele poarta autograful marilor sportivi romani si pot fi cumparate pana pe 17 aprilie pe site-ul de comert electronic www.okazii.ro. Suma obtinuta in urma licitatiei caritabile va fi integral donata Asociatiei Sfantul Stelian din Bucuresti ce deruleaza numeroase proiecte sociale in sprijinul a peste 1500 de copii.

(Comunicat Okazii.ro)

Recomandări

2 comentarii

  1. Foarte frumos gestul, acuma ma gandesc sa nu isi ia si astia de la Okazii partea…..

  2. […] Iglesias se alatura lui Ilie Nastase, Ivan Patzaichin si Leonard Doroftei in cadrul licitatiei umanitare organizate de Okazii.ro. Si doneaza o cravata unicat, de culoare neagra, cu autograf. Cravata pe […]

Adaugă comentariu