Internship 2.0: la treaba!

Ieri, la ora 22:30 trimiteam emailul de felicitare celor selectati pentru a participa la primul stagiu al internshipului pe teme de PR 2.0. Iar in aceasta dimineata, la ora 9:30 anuntam prima tema de lucru. O tema “de incalzire” pentru ceea ce va urma.

Am avut de ales dintre cei 45 de candidati care si-au manifestat dorinta de a participa la stagiul care se desfasoara in perioada 13 iulie – 2 august. A fost o selectie dificila… Initial imi propusem sa lucrez cu maxim 5 persoane in fiecare dintre cele trei stagii. Apoi, aproape ca mi-am jurat ca nu voi selecta mai mult de zece. In cele din urma, am selectat 12 persoane.

Sunt cat se poate de sincer: mi-as fi dorit sa pot selecta mai multi. Si din nou sunt cat se poate de sincer: o buna parte dintre aceia care s-au inscris ar fi meritat sa fie selectati. Insa, din punct de vedere uman, este imposibil sa iti imparti atentia pe atat de multe planuri.

In aceste conditii, tot ce pot sa fac este sa incerc sa facilitez, acelora care se arata interesati, accesul la o parte dintre actiunile care se vor desfasura in acest prim stagiu. Asadar, daca sunteti interesati de acesta oferta, dati-mi de stire.

Si inca un anunt: lista celor selectati sa participe la cel de al doilea stagiu de internship va fi anuntata pe data de 2 august, iar lista pentru stagiul al treilea pe data de 23 august.

Multumesc tuturor!

Recomandări

7 comentarii

 1. Salut,
  Eu sunt interesata de actiunile care se vor desfasura in acest prim stadiu. Ce trebuie facut? 🙂

 2. Flaviana

  Hello,

  Si eu, doresc sa fiu la curent cu ceea ce se intampla. Multumesc.

 3. Andreea

  Si eu, de altfel, sunt interesata de cele pe care le veti desfasura in acest prim stagiu.

 4. Gabriela

  Eu m-am inscris pentru ultimul stagiu, dar pot afla ce se intampla si acum ?:)

 5. Subiectul merita urmarit chiar si de pe margine, o sa stau pe aproape 🙂

 6. […] cum am promis, voi facilita, acelora care se arata interesati, accesul la o parte dintre actiunile care se […]

 7. […] am mai facut recent pe desteptul: intr-un interviu, acordat in cadrul proiectului Internship 2.0. Panseurile au fost oferite publicului avid pe pr365.ro. Multumesc pentru atentie. O sa revin, […]

Adaugă comentariu