eJobs: de la Sorin Tudor la Traian Basescu

La o cautare pe Google dupa “Sorin Tudor” veti descoperi si rezultatul din imaginea alaturata. Iar daca veti fi curiosi si veti urma linkul, veti descoperi ca eJobs ma iubeste!

Ma iubeste atat de mult incat, intre altele, ofera utilizatorilor “cele mai recente stiri legate de Sorin Tudor, “cele mai noi stiri de business legate de Sorin Tudor” si, nu in ultimul rand, un indemn extrem de subtil:

Daca doriti sa primiti pe email, in mod gratuit, cele mai noi joburi legate de Sorin Tudor va rugam sa va creati un cont eJobs si sa va abonati la newsletterul de joburi“.

Multumindu-le pentru grija pe care o manifesta in a informa intr-un mod atat de fermecator utilizatorii Google, va las sa va delectati cu oferta eJobs:

Si inca ceva: in cazul in care Traian Basescu se plictiseste de Cotroceni (sau in cazul in care ma decid eu sa candidez 🙂 ), eJobs are grija de viitorul sau:

Prin urmare, Victore, poti sta linistit: Presedintele e pe maini bune!

Recomandări

9 comentarii

 1. […] Sorin a fost un domn ca nu i-a injurat pe baietii de la eJobs, care au construit un adevarat imperiu pe spam (9am, wall-street, kudica si ce alte manele pe care InternetCorp le mai detine si le vinde ca siteuri bune si de sine statatoare). Tags: basescu, dot ro, google, jobs, mizerii, spam […]

 2. vreau si eu sa ma angajez in postul de sorin tudor :))

  se poate? Nu de alta dar are o groaza de facilitati :)))

 3. de raportat vreo 4 rezultate din aceasi cautare :))

  PS: de preferabil via webmaster tools, de unde le iau baietii foarte in serios 🙂

 4. Cristian

  Bine le-ai facut! O merita cu varf si-ndesat!

 5. Semantic

  @All,
  vreau precizari!
  “Sorin” e meseria si “Tudor” este specializarea? similar cu medic primar ?
  Multumesc anticipat.

 6. […] nu avem nimic. Stim sa fugim dupa cate o prada usoara, sa urlam foarte tare pentru impresionare, sa furam cate o halca de carne si sa ne dam in cap pentru ea mai […]

 7. Sorin Tudor

  @ Cristi,

  Postul de Sorin Tudor este momentan ocupat. 😛

  @ Semantic,

  Aboneaza-te la newsletter si ai sa afli! 🙂

 8. […] pacate, dupa mai multe dude Sorin ne prezinta una si de la ei din […]

Adaugă comentariu