Dragos Dinca: amatorism liberal

Daca ieri vorbeam de amatorismul lui Cozmin Gusa, astazi iata, un nou amator: din partea PNL, Dragos Dinca.

Cine este Dragos Dinca? Un prim raspuns: Dragos Dinca este “tipul din metrou”. Adica fotografia de buletin care, cu bani publici, a incercat sa-si faca imagine publica in ultimele luni. Rezultatul? Nul.

Un al doilea raspuns raspuns: Dragos Dinca este un alt candidat care fura startul campaniei electorale.

Ieri am gasit afise cu el (de data asta campanie pe fata, cu sigla PNL-ului) lipite in lift. Mi se pare de maxim prost gust pentru ca eu nu ma duc sa lipesc poze cu mine la el acasa pe usa, nu stiu de ce i se pare lui ca poate face asta la mine. (Nenea Lars)

Si, in sfarsit, un al treilea raspuns: Dragos Dinca este candidatul care ne face sa radem. De ce? Iata (click pentru marire):

[TABLE=3]

De cand “scrierea de articole” te recomanda ca primar, nu imi pot da seama… Tot ce stiu este ca n-am intalnit niciun jurnalist care, pentru simplul fapt ca a scris de cateva zeci de ori mai mult decat liberalul nostru, sa se viseze presedinte.

Prin urmare, cine este Dragos Dinca? Iata o scurta caracterizare:

Pe scurt: carne de tun, bani aruncati si o piatra de moara legata de picioarele lui Ludovic Orban.

Recomandări

10 comentarii

 1. Ce ar merita cei ce fac afirmatii mincinoase?
  Inainte de a vorbi de bani publici ar trebui sa te informezi. Astfel ai fi aflat ca NU AU FOST FOLOSITI BANI PUBLICI.
  Asta e … ne place senzationalul… deontologilor!!!

 2. Sorin Tudor

  @ Dragos,

  Voi recunoaste ca m-am inselat in momentul in care, de exemplu, va fi facut public un contract pentru publicitatea din statiile de metrou. In caz contrar s-ar putea intelege ca s-ar incalca iar legea (spun “iar” pentru ca legea electorala ai incalcat-o deja). Iar asta n-ar fi un exemplu bun nici macar pentru studenti. 😉

 3. Dragos Dinca

  Crezi ca e nevoie de un contract pentru a lipi afise la metrou? … nu … doar de o simpla aprobare … FARA BANI.
  Afisele de la metrou nu aveau nici un fel de conotatie electorala. La ora aceea nu eram desemnat oficial candidat.
  Daca 3 fluturasi pe care nu scrie VOTATI reprezinta start furat … ce sa mai zic de cele 80.000 de oua si 25.000 de cozonaci cumparati din bani publici si impartiti de PSD2?

 4. Dragos Dinca

  Te astept la INA pentru a vedea toate hartiile legate de proiect.

 5. Sorin Tudor

  @ Dragos,

  1. Da, e nevoie de un contract. Pont: poate fi si de sponsorizare. 😉
  2. Multumesc pentru invitatie.
  3. Daca ai DOVEZI ca ouale si cozonacii sunt din bani publici, organizeaza rapid o conferinta de presa. Iti va asigura o mediatizare onesta.

  Bonus 1: pentru a vedea ca nu am nimic cu tine, ma pot ocupa eu de mediatizarea conferintei in mediul online. Free of charge.
  Bonus 2: fara suparare, ai de lucru pentru a te prezenta cum se cuvine in dezbateri… Si timpul trece…

 6. elena

  Sunt cateva informatii eronate aici si trebuie sa aduc lamuriri, ca tot m-am interesat de subiect.

  -nu e site electoral, e site personal si printre altele vorbeste si cu studentii sai
  -nu e cv pentru primarie, ci e cv personal, acelasi pe care-l gasesti pe pagina Institutului National de Administratie (am verificat)
  – Articolele si cartile scrise sunt despre administratie si servicii publice, asa ca DA -il recomanda pentru functia de primar.

 7. petrescu

  Dragos Dinca este un tip care a terminat facultatea ca sef de promotie si care detine un doctorat in administratie publica, dar in opinia celui care a scris articolul ( apropos cine e?!)calitati care te recomanda ca primar sunt probabil cele ale lui vanghelie… m-am gandit ca e bine sa-l anuntam totusi ca unii dintre noi simpatizam cu o altfel de categorie de oameni

 8. Andrei

  chiar m-am interesat si cred ca dragos dinca are profilul unui primar foarte bun. jos cu ontanu!!! succes!

 9. danuta

  Mie, una chiar imi place Dinca. Stau in 2 si-o sa-l votez!! Pe cine-ai vrea sa votez? Pe tataie Ontanu? Sau pe mana lui dreapta, Ionescu? Mai lasa-ma! E timpul sa alegem oameni de tip Dinca cu CV ca al lui: http://dragosdinca.e-studio.ro/pagini/experienta_profesionala.php, si nu oameni tip Vanghelie, da?

 10. cristina.crivat

  Hai sa fim seriosi, daca omul are chef sa scrie cu lux de amanunte activitatea sa profesionala si realizarile de orice tip in CVul personal, unde este problema?
  Daca a muncit atat ca sa ajunga acolo unde este, la varsta pe care o are, nu e cumva normal sa se simta mandru?

  PS: Din cate stiu eu INA este o institutie care, pe langa altele, se autosustine financiar deoarece cursurile organizate de INA se platesc. Gresesc?
  Si chiar si asa, afisele din statiile de metrou nu aveau caracter electoral ci faceau cunoscuta existenta INA cat si a unui program anume promovat de INA. Asta am vazut eu. Gresesc?

Adaugă comentariu