Cozmin Gusa: amatorism electoral

Cozmin Gusa, omul care nu pierde ocazia sa pozeze pe la televiziuni in “neuronul ascuns” al ultimelor campanii electorale, ofera o noua dovada de amatorism electoral.

Desi are ca slogan de campanie “Ne-am saturat de cat ne-au furat”, Cozmin Gusa fura startul campaniei, impanzind Bucurestiul cu materiale electorale. Sigur, despre asta am mai scris. Si, desigur, Cozmin Gusa nu este singurul care fura.

Pana la urma, problema este simpla: daca tot furi – si daca tot cheltuiesti niste bani cu materialele electorale! – macar sa o faci cu cap. Iata insa cum arata materialele pe care echipa lui Cozmin le “disemineaza” in cutiile postale (click pentru marire):

Dovezi de amatorism

 • se promoveaza doua site-uri pe acelasi material electoral: cozminprimar.ro si cozmingusa-primar.ro;
 • desi s-au cheltuit bani cu promovarea lui cozminprimar.ro, sub semnatura (deci site-ul pe care ne invita candidatul!) este cozmingusa-primar.ro;
 • aceia care chiar acceseaza cozmigusa-primar.ro descopera aceasta minunata pagina:

Ironia

Din punct de vedere electoral, ar putea fi mai bine ca eventualul vizitator sa vada pagina de mai sus si sa fuga, decat sa ajunga pe cozminprimar.ro si sa vada ce-i sta pe limba omului politic Cozmin Gusa…

Intrebare

Oare de unde are Cozmin Gusa bani de aruncat?

Recomandări

7 comentarii

 1. anca

  da’n-ai vazut ce avere are? hmm, chiar ,cine il finanteaza pe gusa?:)

 2. Atat timp cat o foloseste prost cui ii pasa de averea lui?

 3. Nu stiu altii cum sunt, dar cand vine vorba de populism si demagogie, Gusa e campion. Intr-un an 2008 in care se presupune ca nu inghitim atat de usor orice, domnul Gusa imi povestea la televizor odata ca daca-l votez va face el vreo 30.000 apartamente pe nu stiu ce terenuri ale Capitalei…. penibil.

  E 2008, si unii cred ca ne mai duc de nas cu campanii de anii 90-92….

 4. Stefan RADOVEANU

  Gusa este o marioneta, un obsedat de functie si de puciuri.
  Bucuresteni sunt oameni inteligenti, si-au dat seama de lepadaturile zoioase, OPRESCU, DIACONESCU, GUSA s.a. candidadati carton.

  Am revenit din tara, Bucurestiul arata altfel, plin de santiere, dinamic si este bine demarat.

  Aceasta nu inseamna ca dupa 1.06.2008 vom avea un alt BUCURESTI, va mai dura 10 – 15 ani pâna vom vorbi de o capitala europeeana.

  Nici cel mai bun primar din lume venind la Bucuresti nu poate face miracole.

  Solutia Vasile BLAGA pare cea mai serioasa si comestibila, seriozitatea si tenacitatea lui va putea eventual diminua decalajul.

  Sa mergem la vot si constienti sa votam Vasile BLAGA.

 5. Leo

  @Stefan RADOVEANU
  Stilul partizan cere corectii. E usor sa categorisesti cand tii partea cuiva. Iata ca textul Dvs. este la fel de valabil si actual si in pastisa de mai jos, cu cateva modificari. Sa nu ii facem pe ceilalti ZOAIE, daca vrem sa fim respectati, la randul nostru, chiar in lumea asta mizerabila.
  ……..
  Blaga este o marioneta, un obsedat de functie si de avere.
  Bucurestenii sunt oameni inteligenti, si-au dat seama de lepadaturile zoioase, BLAGA, OPRESCU, DIACONESCU s.a. (pe scurt, ORBLAGONESCU), candidati din hartie creponata.

  Am revenit din tara, Bucurestiul arata la fel, plin de gropi, statut si mizerabil.

  Aceasta nu inseamna ca dupa 1.06.2008 vom avea un alt BUCURESTI, va mai dura 10 – 15 ani pâna vom vorbi de o capitala europeeana.

  Nici cel mai bun primar din lume venind la Bucuresti nu poate face miracole.

  Solutia Cozmin GUSA pare cea mai serioasa si comestibila, tineretea si tenacitatea lui vor putea in cele din urma diminua decalajul si inlatura mafia fosilelor comuniste.

  Sa mergem la vot si constienti sa votam Cozmin GUSA.

 6. Ovi

  Intr-adevar, dintre toti, Gusa mi se pare cel mai putin damagog si mai ales santajabil. La fiecare putem gasi probleme si la unii chiar foarte, grave (vezi presa si citeste printre randuri) Ai fi tentat sa nu mai votezi cu nimeni. Aceasta este politica strutului si din pacate o fac cam 70% din romani. Hai sa iesim din inertie si sa votam!

 7. John

  Voi cei de la realitatea sunteti jalnici, pt. ca voi sustineti camarila lui Basescu.
  Oricum, voi cei de la Realitatea TV ati pierdut startul!

Adaugă comentariu