Consilierii politici: scurte precizari

1. Consilierii Traian Radu Negrei si Adrian Thiess inca se mai gadesc daca sa faca parte din echipa de campanie a lui Radu Duda. Pana una, alta, cei doi continua sa-si faca treaba la Primaria Capitalei.

Si daca am pomenit de Radu Duda – Principele Radu: Regele Mihai ma va sustine public.

2. Fragmentul de fisa prezentat de Cristi Sutu provine, intr-adevar, din curtea lui Bogdan Teodorescu. Totusi, o precizare se cuvine a fi facuta: este vorba doar de un “document de tatonare” (Bogdan Teodorescu a avut o serie de discutii cu liderii PNL dar, pana in acest moment, nu exista niciun contract intre parti).

Chiar daca “documentul” cu pricina nu are vreo importanta, faptul ca acesta a reusit “sa prinda aripi” ar trebui sa grabeasca rezolvarea unor probleme legate de organizarea interna. Si sa potoleasca aplombul unor “doritori de bine”. Fie si pentru ca aplombul in cauza poate avea ca efect un populism ieftin pe care, in cele din urma, nimeni nu il poate condamna.

Dan Andronic se amuza pe buna dreptate citand dintr-un document intern al PSD.

Si, pentru a fi onesti: Dan stie prea bine ca, din cand in cand, unele documente au doar rolul de a arata candidatului ca echipa sa de campanie chiar crede in sansa acestuia si de a-i insufla mai multa incredere in propriile forte.

Recomandări

3 comentarii

  1. Oh, s-a si gasit cine sa râda de ineptiile altora… Dan Andronic. Ca si cum el n-a produs o gramada de astfel de documente. Si pentru Nastase, si pentru Tariceanu… Halal.

  2. Maria

    M-am uitat foarte putin la discutiile legate de candidatura lui Radu Duda. As vrea insa sa amintesc cateva fapte recente:
    1. PSD a castigat Primaria Capitalei cu un candidat “independent”
    2. Tatal candidatului Duda este membru marcant in PSD

    …..cred ca intelegeti directia in care bat. Voi ce credeti? E plauzibil?

Adaugă comentariu