PNTCD.ro

Presedintele PNTCD are blog (din stiinta mea -corectati-ma daca gresesc- este primul presedinte de partid din Romania care are blog). Mai mult: dupa cum putem vedea din homepage, intreaga structura de conducere a partidului are blog.


Sa fie aceasta o confirmare a faptului ca, in data de 21 ianuarie, Congresul Extraordinar a validat motiunea “PNTCD – partid european”? Intrebare retorica, fireste.
Pentru ca, desi este pe cale sa castige o nesperata notorietate in municipiul Calarasi, PNTCD nu a facut decat sa se transforme dintr-un partid istoric, intr-o trista istorie.
Vorba lui Serban Bubenek: “inca o lovitura data taranilor romani si Romaniei”…

Recomandări

5 comentarii

 1. Are blog insa e scris de la distanta… de altii…
  E de bun augur insa si probabil vor aparea si altele, poate mai sincere si mai deschise.

  Asa cum ai remarcat subtil, o intrebarea ramane: cati locuitori din mediul rural “se dau” pe bloguri?
  Poate ne raspunde Trafic.ro 🙂

  PS: primul presedinte cu blog se pare ca este Mircea http://www.psd.ro/index.php insa programatorii (mai portocalii la origini) au pus bannerul in prima pagina si au uitat sa lege blogul (ratacit momentan pe serverele partidului)

 2. Sorin Tudor

  Bogdan,

  Intentiile de blog, nu se pun ca bloguri! Asta daca nu cumva blogul lui Mircea Geoana este chiar site-ul PSD! 🙂 Si daca tot ai adus vorba: sunt sigur ca aici si aici vei gasi cateva cuvinte care sa te distreze! 😉

 3. Manist

  APEL CATRE “DELEGATII” PNTCD
  la Congresul extraordinar din 17 iulie 2010
  Oricare adevarat national-taranist-crestin-democrat stie ca PNTCD este si va ramane ancorat in traditiile sale istorice: nationalism moderat, grefat pe dragoste de neam si tara, orientarea anticomunista, respectul fata de biserica si familie, garantarea proprietatii, pluripartitism, respectarea drepturilor cetatenesti fundamentale.
  Istoria, Traditia, Sacrificiul, Demnitatea denota inalte trasaturi moral-politice ale unui autentic taranist, iar doctrina crestin-democrata reprezinta Solutia pentru Pacea sociala.
  Cu toate acestea, PNTCD mai trebuie sa se reinventeze si sa se reintegreze competitiei politicilor europene in infruntarea si depasirea gravelor probleme economice generate de marea criza economica-politica-morala cu care se confrunta Romania in Marea Europa Unita, in sensul necesitatii imperative de a elabora un program politic articulat, bine-fundamentat, coerent, motivat doctrinei crestin-democrate autentice, pe linia europeana a PPE-CDE.
  Prin valoarea acestui Program putem contribui la o politica responsabila-demna in cea mai critica perioada de criza expansiva si ne putem identifica electoratul sincer pe care partidul poate conta. Rolul specialistilor din departamentele de programe – identificati prin organizatiile speciale din PNTCD (Asociatia Inginerilor, juristilor, economistilor, profesorilor, doctorilor, fermierilor, s.a.) consta in contributia la elaborarea unor programe fezabile pentru care sa existe respect si sustinere din partea segmentelor de electorat vizate si pe a caror fidelizare se poate conta. Astfel, conceptul integrat de “vission and mission” european devine pentru PNTCD o solutie de relansare economica a Marii Romanii a Europei extinse.
  Sustinerea partidului pe linia de plutire numai prin referiri la meritele Seniorului sau a altor demni inaintasi nu este de-ajuns. Desigur ca partidul trebuie sa invete si sa aplice ideile ilustrilor predecesori, dar sa aiba si privirea orientata spre viitor, sa fie capabil sa conceapa si sa aplice strategii viabile, sa diversifice optiunile de electorat-tinta, sa devina un partid al faptelor concrete si nu numai al nostalgicilor. Politica implica in primul rand creatie, contributie, concepte proprii, viziune, lupta, comunicare, coordonare si nicidecum o continua contemplatie. Starea de Te Deum Vitae nu este specifica PNTCD!
  TEZA Seniorului Corneliu Coposu defineste conditia si tinuta unui adevarat lider al PNTCD:
  “Principiile nu se negociaza. A-ti respecta principiile este o conditie sine-qua-non a unui om care vrea sa fie un Om Politic si nu un politician!” Aceasta este diferenta.
  Linia PNTCD a fost desemnata de seniorii si veteranii PNTCD. Sa nu uitati ca PNT a fost afiliat la Internationala Crestin Democrata inca din 1987, cand era in clandestinitate. Asa ca linia politica a partidului apartine liniei politice europene a PPE-CDE si nicidecum aiurea!
  In concluzie, responsabilitatea membrilor si mai ales a delegatilor la Congresul extraordinar al PNTCD este cea mai importanta in alegerea unei conduceri demne-competente, capabile la elaborarea unui Program Politic competitiv-fezabil. Accederea pe prima scena politica a Romaniei o va face un PNTCD demn, autentic, Popular si Crestin-Democrat European asa cum au sperat, au luptat si s-au sacrificat predecesorii nostri si asa cum vrem si noi, cei ce am ramas national-taranisti si sustinem politica adevaratului PNTCD.
  Va rog sa va delimitati de “delegatii” selectati pe criterii de jocuri-politice obscure din randul acelorasi oportunisti care au schimbat mai multe partide, au defaimat tinuta si linia partidului si care au adus atatea prejudicii partidului. Nu va lasati antrenati in proceduri de complezenta formale fara sa cercetati si fara sa verificati cui veti incredinta destinul partidului. Aveti ocazia sa va cunoasteti mai bine si totodata sa decideti cu mare responsabilitate in numele nostru. PNTCD inseamna atitudine, verticalitate, competenta si responsabilitate. Toate impreuna. Fiti Demni si delimitati-va de impostorii din PNTCD!
  Va multumesc.
  PNTCD PRAHOVA – Departamentul Programe – ing.-econ. Sorin Ioan Nicolescu
  PLOIESTI – 12 iulie 2010

 4. AltManist

  Adevarat va spun:
  FARA SENIORII PNTCD NU SE POATE FACE NICIUN CONGRES PNTCD!
  Pe 17 iulie 2010, la “Casa Poporului” din Bucuresti, adica intr-una din salile Parlamentului Romaniei va avea loc un simulacru de extra-congres, adica o adunatura de venetici care vor sa distruga definitiv PNTCD… Dar, Timpul lor s-a scurs! Acum ii stim pe toti nemernicii veniti de aiurea si care se pretind taranisti…! Lista “delegatilor” la acest extra-congres este Lista rusinii PNTCD! Afara cu impostorii!

 5. conexiuni2005

  catre,
  Manelist
  nu exista forum unde sa nu fii publicat articolul asta , probabil te apasa ceva din moment ce tu ….basescian convins de dai de ceasul mortii sa sustii miscarea taranista tocmai tu care te laudai peste tot in ploiesti ca ai votat cu traian basescu si fiica-sa pe motiv ca fata ta seamana …. la inaltime probabil….. cu elena basescu

Adaugă comentariu